Haberler

Büyük Ankara-Moskova Sirki, Gösterileri

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği, "Büyük Ankara-Moskova Sirki" Kurban Bayramı'nın 2.gününden itibaren başkentlilerle buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği, "Büyük Ankara- Moskova Sirki" Kurban Bayramı'nın 2. gününden itibaren başkentlilerle buluşacak.

ASKİ Kapalı Spor Salonu'nda, 26 Ekim Cuma günü saat 14.00'da ilk gösterisini sunacak olan Büyük Ankara-Moskova Sirki, bayram süresi ile 29 Ekim Pazartesi günü Cumhuriyet Bayramı'nda saat 14.00 ve 18.00'da iki gösteri yapacak. Bayramın ardından sirk, hafta sonları cumartesi ve pazar ikişer gösteri yapacak.

BELYA Genel Müdürü Avni Kavlak, sirkin, gelenekselleştiğini ifade ederek,

"Kurban Bayramı, Cumhuriyet Bayramı ve sonrası için Ankaralılara yine çok eğlenceli, hareketli, heyecanlı gösteriler hazırladık. Özellikle çocuklarımız çok eğlenecek. Bu yıl da hafızalara kazınacak şovları Ankaralılarla buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Sirkin Rusya'dan gelen 75 kişilik bir kadroyla iki ay boyunca 75 gösteri gerçekleştireceği bildirildi.

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Yayıncı: Selçuk Aval - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Moskova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title