Haberler

Büyük Anadolu Polisin Yanında

Ülke genelinde sosyal medya üzerinde başlatılan ’Polisimin Yanındayım’ kampanyasına bir destekte Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’nden geldi.

Ülke genelinde sosyal medya üzerinde başlatılan 'Polisimin Yanındayım' kampanyasına bir destekte Samsun Büyük Anadolu Hastanesi'nden geldi.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Kurumsal İlişkiler yönetimi ile birlikte Samsun Çevik Kuvvet ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyaretlerde Samsun Çevik Kuvvet Şube Müdürü Faruk Bozkurt ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Faruk Demir ile görüşen Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu, İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıyı kınayarak lanet okudu.

"Acımız çok büyük" diyen Armutlu, "Rabbim bizlere bir daha böyle bir durumda ziyaret etmeyi nasip etmesin. Yaşanan olayda ülkemizin dört bir yanından olmak üzere şehit ve yaralılarımız var. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize Allah'ım acil şifalar versin. Terörün her türlüsünü ve onun işbirlikçilerini lanetliyoruz. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Bu çok anlamlı ziyaretimizle bir nebzede olsa emniyet güçlerimize moral vermek istedik, inşallah böyle acılar bir daha görmeyiz" dedi.

Güner Armutlu ve Fatih Esen, Samsun Çevik Kuvvet ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları ile de tek tek sohbet ederek moral verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Esen İlkadım Armutlu Samsun Yerel Haberler

title