Haberler

Büyük Amasya Oteli'ni Eski Çeltek A.ş İşletecek

Büyük Amasya Oteli, Amasya İl Özel İdaresi’ne bağlı Eski Çeltek A.Ş tarafından işletilecek.

Büyük Amasya Oteli, Amasya İl Özel İdaresi'ne bağlı Eski Çeltek A.Ş tarafından işletilecek.

Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, 1975 yılından bu yana hizmet veren 47 oda ve 100 yatak kapasiteli otelin ihale edilmesine karşın son dönemde kira bedellerinin alınamaması üzerine yapılan işlemler sonucunda İl Genel Meclisi kararıyla Eski Çeltek A.Ş'ye kiralandığını açıkladı.

Amasya Valisi Salih Işık, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ünek ile diğer yetkililerinde katıldığı toplantıda otel hakkında sunum yapan Genel Sekreter Aykutlu, "Amacımız son yıllarda turizm yönünden ciddi bir potansiyele sahip ilimizde varlığı, konumu ve kapasitesiyle önemli bir yerde olan Büyük Amasya Oteli'nin Amasya halkına ve Amasya turizmine hizmet etmesidir" dedi.

Aykutlu, otelde konusunda uzman personelin istihdam edilerek daha modern hizmet sunmanın gayreti içinde olacaklarını vurguladı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuncer Cafer Özdemir Zafer Uğur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title