Haberler

Büyücüler Yakaladıkları 'Albino' Çocukları Palalarla Katlediyor!

Güncelleme:

Tanzanya'da büyücüler, albino insanların vücut parçalarından yaptıkları iksirlerin insanlara mutluluk verdiğine inandıkları için 49 albinoyu katletti.

Tanzanya'da albino olmak neredeyse ölüm demek.. Albinolar beyaz ten renkleriyle her yerde dikkat çekerken siyahilerin çoğunlukta olduğu Afrika'da, özellikle de Tanzanya'da öldürülme korkusuyla yaşıyorlar.

PALALARLA KATLETMİŞLER

Büyücüler, albino insanların vücut parçalarından yaptıkları iksirlerin insanlara mutluluk ve ferahlık getirdiğine inanıyor. Bu yüzdende ülke genelinde Albino insan avına çıkmışlar. Bugüne kadar 49 albino insan bu büyücüler tarafından palalarla katledildi.

Genetik bir hastalık olan albinizm vücuda rengini veren pigmentlerin bozukluğundan kaynaklanır. Albinolarda melanin adı verilen pigmentler ya çok azdır ya da hiç yoktur. Bu nedenle ten renkleri ve saçları beyaz olur. Albinolar ağırlıklı olarak açık tenli insanların yaşadığı Avrupa'da bile fiziksel görünüşleri ile dikkat çekerken, siyahilerin yaşadığı Afrika'da hayli zorlanıyorlar. Özellikle de Tanzanya'da

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Tanzanya Afrika Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

iman saçmalıktır:

allah dediğiniz şey insanları ne kadar çok seviyor ortada. . maşşaallahhh

13
118
yanıtYanıtla
Misya:

Sonundaki Maşallah Kelimesi ağzına yakışmamış, Yüce Yaradanı tanmıyıorsun MAŞALLAH diyorsun ne ayaksın sen be

yanıt30
yanıt6
İZMİR''Lİ:

Kur''an''ı oku sonra yorum yap.

yanıt25
yanıt8
Urfalı:

Tam bir gerizekalısın imansız pislik

yanıt14
yanıt7
şah:

cehenemde ancak gözünü açarsın. beyinsiz kafir

yanıt7
yanıt5
HJK:

eminim sen de ortalıkta insanlık insan hakları özgurluk demokrasi vs vs diye anıranlardansın ama karşında ki kişinin inancına daha saygı duymayı bilemeyen zavallısın. . . .

yanıt2
yanıt2
Adınızı Yazın:

allah c. c belanızı versin bu gariplerden ne istiyorsunuz

49
0
yanıtYanıtla
tellal:

iman insanoglunun icine, , Allahin koymus oldugu, , muazzam ve cok saglam bir frendir. . . . . . .

29
1
yanıtYanıtla
Akıl:

Ancak "inanan" insan öldürebilir!!! ..Kimi iyi şans getireceğine inanabilir, kimi cennete gidecegine inanarak insan öldürebilir.

8
14
yanıtYanıtla
dündarMobil-ANDROID:

hem ALLAH ı inkar ediyor hemde maşaallah diyorsun sen kendini daha tanimamissin ALLAH ı nerden bileceksin...!

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title