Haberler

Buun'dan Engellilere Farkındalık Etkinliği

BUUN, 10-13 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’na gerçekleştirdiği anlamlı etkinlikle damgasını vurdu.

BUUN, 10-13 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na gerçekleştirdiği anlamlı etkinlikle damgasını vurdu. Antalya Halk Ekmek ve Türkiye Aşçılar Federasyonu sponsorluğunda "Farkındalık Yaratıyoruz, +1 Farkla" engelli farkındalığı büyük ilgi gördü.

Fuarda, Buun - Antalya Halk Ekmek ve Türkiye Aşçılar Federasyonu sponsorluğunda, Engelli Eğitim Kültür Sağlık Spor Vakfı Antalya Şubesi'ne kayıtlı down sendromlu çocuklarla birlikte 'Farkındalık Yaratıyoruz, +1 farkla!' etkinliğine katılım yoğun oldu. Antalya 'Farkındalık Yaratıyoruz, +1 Farkla!' etkinliğine katılanlar, gözlerine bandaj geçirip eline baston alarak halı üzerinde yolu bulmaya çalıştı. Anlamlı etkiliğe ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Aksu İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan da katıldı. Vatandaşlar engellilere karşı daha duyarlı olmaya çağırıldı.

El değmeden, hijyenik koşullarda üretilen unlu mamulleri ile otel, kafe, restourant, catering, kantin gibi işletmelere profesyonel çözümler sunan BUUN'un, fuar alanında bulunan standına da ilgi büyük oldu. Sıcak, donuk hamur, fermente donuk hamur, yarı pişmiş donuk, tam pişmiş donuk ve uzun ömürlü ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturdukları stand da, donuk ürünlerinin çöz- pişir seçeneği pratiklik ve lezzet konusunda dikkat çekti. Özellikler donuk olarak muhafaza edilip, stand da ısıtılarak zirateçilere ikram edilen bademli, parça çikolatalı, fındıklı, elmalı, vişneli, çikolatalı, fesleğenli, damla tuzlu, burgu tuzlu kurabiye ve un kurabiye çeşi,tleri ayrıca brownie, havuçlu cevizli, limonlu haşhaşlı, tuzlu, portakallı, üzümlü, mozaik kek çeşitleri büyük beğeni aldı.

Yaklaşık 2 bin 500 markanın profesyonellere sunulduğu fuara, Almanya, Azerbaycan, Brezilya, Bulgaristan, Çin Halk Cumhuriyeti, Fransa, Gürcistan, Hollanda. Irak, İngiltere, İran, ABD, İtalya, Japonya, Katar, Kazakistan, KKTC, Kosova, Makedonya, Malezya, Mısır, Moldova, Pakistan, Romanya, Suudi Arabistan, Ürdün olmak üzere 26 ülkeden ziyaretçiler ve Ekonomi Bakanlığı alım heyeti ile Food Product'ın yaklaşık 45 bin sektör profesyonellerini ağırladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title