Haberler

Busyük, Diyarbakır'ı Basket Maçına Davet Etti

Güncelleme:

Basketbolda bölgesel ligde başarıyla temsil eden Bağlar Belediyespor hafta sonu önemli bir maça daha ev sahipliği yapacak.

Diyarbakır'ı Basketbol Bölgesel liginde temsil eden Baglar Belediye spor 3.lige yükselme 2.tur grup ikinci hafta müsabakasında 31 Ocak Cumartesi günü saat 13.00 de kendi salonun da ligin güçlü ekibi Konya Mevlana Üniversitesi Spor Kulübü ile oynayacak.

Takımı için destek çağrısında bulunan takım antrenörü Özgür Buşyük açıklamasında şöyle dedi:
"8 takımın bulunduğu 2.tur grubumuzda ikinci maçımızı ligin maddi manevi güçlü takımlarından Mevlana Üniversitesi ile oynayacağız müsabaka hem sıralama hem de prestij açısından çok önemli. Bu yolda bu haftaki maçımıza başta Diyarbakır ve Spor sevenleri olmak üzere spor taban birliklerini diğer branş temsilcilerini, spor adamlarını ve Basınımızın temsilcilerini maçımıza bekliyoruz. Amacımız Diyarbakır sporuna hangi branş olursa olsun hizmetse tüm kesimden desteklerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Konya Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title