Haberler

Büşra Pekin ve Ersay Üner Evleniyor!

Güncelleme:

Ünlü söz yazarı ve Besteci Ersay Üner, ilk kez kendi yorumladığı yeni şarkısı "Yürüdüm" ile Best FM'de Yasemin Şefik'in konuğu oldu.

Bakırköy Capacity'den gerçekleşen canlı yayında, müzik hayatı, oyuncu sevgilisi Büşra Pekin ve sürpriz sinema filmi projesini ilk kez anlattı.

BÜŞRA PEKİN'E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUM!

Bugüne kadar Demet Akalın, Ebru Gündeş,Gülben Ergen, Hande Yener, Murat Boz, Sibel Can gibi önemli isimlere verdiği hit şarkılarla tanınan Ersay Üner, kendi single çalışmasıyla müzik severlerle buluştu. Büşra Pekin ile olan ilişkisi hakkında da ilk kez konuşan müzisyen; "Murat Dalkılıç bir akşam yemekteyiz gel dedi. Ben de evde çalışıyordum. Gittim yemeğe orada Büşra ile tanıştım. O an ona aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu beraberlik mutlu sonla devam edecek." Diyerek evlenecekleri müjdesini verdi.

KUTSİ, BERKAN, ERHAN BAYRAK İLE AYNI EVİ PAYLAŞTIM!

ŞİMDİ O YILLARIMIZ FİLM OLUYOR!

Müziğe ilk başladığı yıllar da maddi zorluklar yaşadığını samimiyetle anlatan ERsay Üner; "Kutsi, Berksan, Erhan Bayrak ve Ben Bomonti'de bir ev tuttuk. Orada yaşadık. Paramız yoktu. Şarkılar yapıyorduk. Evimize sanatçılar gelip bizden şarkı alıyordu. O yıllarımız şimdi film oluyor."

DEMET AKALIN VE HANDE YENER AYNI FİLMDE Mİ OYNAYACAK?

Yapımcı Polat Yağcı'nın senaryosunu yazdırdığı ve yakın zamanda çekimleri gerçekleşecek filmde yine Kutsi, Berksan, Ersay Üner ve Erhan Bayrak yol alacak. Kendi hayatlarından uyarlanan senaryoda bir çok ünlü isim kamera karşısına geçecek. Bir çok sanatçının rol alacağı filmde Demet Akalın'a da teklif götürülecek.

Yasemin Şefik'in "Yani Demet Akalın ve Hande Yener aynı filmde mi oynayacak?" sorusu üzerine Ersay Üner; "O dönemler de Hande Yener ile çalışmamız olmadı. Bu yüzden o olmayacak herhalde bilemiyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Hande Yener Büşra Pekin Ersay Üner Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title