Haberler

BUSMEK Sergisi Göz Kamaştırdı

Güncelleme:

BUSMEK Kestel Kurs Merkezi öğrencilerinin ders yılı başından bu yana hazırladıkları eserlerden oluşan Doğa'dan Sanat'a temalı 'Yerel Sergi' kapılarını ziyaretçilere açtı.

El Sanatları, Giyim Üretim Teknolojileri, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam Teknolojisi alanlarında eğitim gören kursiyerlerin ürünlerinin yer aldığı yerel sergi Kestel Kurs Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışına Kestel Kaymakamı Cemil Aksak, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat, BUSMEK yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. BUSMEK'in gün geçtikçe büyüdüğünü ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat, "Dönem boyunca kurslara katılan öğrencilerimizin yapmış olduğu el emeği, göz nuru eserleri yerinde sergileyerek herkesin bunları görmesini sağlıyoruz. Bundan böyle genel sergimizden önce açacağımız yerel sergilerimizle birçok ilçemizde bu hizmeti sağlamış olacağız. Büyüyen Büyükşehirle beraber BUSMEK de büyüyecek ve gelecek dönemde Orhaneli, İznik, Yenişehir, Orhangazi, Mustafakemalpaşa ve diğer ilçelerimizde de hizmete başlanacak" dedi.

Kestel Kaymakamı Cemil Aksak da kursun meslek edindirmek adına önemine dikkat çekerek, "Bir tarafta eleman arıyorsunuz, bir tarafta da eleman iş arıyor fakat vasfı yok. Sektörün ihtiyacı doğrultusunda kalifiye eleman yetiştiren BUSMEK bu doğrultuda çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi" dedi.

Serginin açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, 210 kursiyer tarafından yapılan 186 nadide eseri inceledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yener Acar Kestel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title