Haberler

Buski Verileri Emin Ellerde

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ile Türk Telekom Bölge Müdürlüğü arasında, BUSKİ verilerinin Türk Telekom Ankara Veri Merkezi’nde yedeklenmesine dair protokol anlaşması imzalandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ile Türk Telekom Bölge Müdürlüğü arasında, BUSKİ verilerinin Türk Telekom Ankara Veri Merkezi'nde yedeklenmesine dair protokol anlaşması imzalandı.

Deprem, sel gibi doğal afetler neticesinde abone verileri, harita bilgileri, ihale bilgileri gibi BUSKİ'nin zarar görebilecek ya da sistem dışı kalabilecek kritik verilerinin aynı deprem kuşağında yer almayan bir ilde yedeklenmesi yoluna gittiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, aynı kapsamda, internet sunucuları ile e-posta sunucularının da yedekleneceğini vurguladı. Türk Telekom Bölge Müdürü Ahmet Yanbay da BUSKİ'nin kamunun hizmetinde olduğuna işaret ederek, kendilerine emanet edilen verilerin Türk Telekom'un güvencesi altında saklanacağını belirtti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Telekom Buski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title