Haberler

Buski'den Altyapı Yatırımı

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, 'Bütünşehir' yasası ile Mart 2014'te büyükşehir sınırlarına giren 10 ilçede yatırım hamlesi başlattı.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, 'Bütünşehir' yasası ile Mart 2014'te büyükşehir sınırlarına giren 10 ilçede yatırım hamlesi başlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, sorumluluk alanına geçen yıl giren 10 ilçede, 417 kilometrelik içme suyu, 54 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 10 kilometrelik yağmur suyu hattını hizmete sundu.

Geçen yıl sorumluluk alanlarına giren ilçelerle ilgili gerçekleştirdikleri yatırım programları kapsamında saha çalışmaları başlattıklarını belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Hizmetin en iyisini sunmanın kararlılığıyla yatırımlara yön verdiklerini söyledi.

Yeni ilçelerin altyapı ihtiyaçlarının giderilmesine büyük önem verdiklerini dile getiren Çetinavcı, şöyle devam etti:

"Sorumluluk alanımıza giren ilçelerimizde yatırım hamlesi başlattık. Mart 2014'ten bugüne dek, yaklaşık 1,5 yıllık süreçte sorumluluk alanımıza dahil olan Keles, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir, İnegöl, İznik ve Orhangazi'de 417 kilometrelik içme suyu, 54 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 10 kilometrelik yağmur suyu hattını hizmete sunduk. Büyükşehir sınırlarının tamamını oluşturan 17 ilçede ise Mart 2014'ten bu yana 801 kilometrelik içme suyu, 365 kilometrelik kanalizasyon hattı ile 171 kilometrelik yağmur suyu hattını hizmete sunduk."

Kaynak: AA / Yerel

Buski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title