Haberler

"Desteğe İhtiyacımız Var"

Güncelleme:

GAZİANTEP (İHA) – Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek, taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Kırmızı-siyahlılar, Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde devam etti. Antrenmanda, açma germe, düz koşu ve dar alanda kısa pas çalışması yapan oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade eden teknik direktör Okan Buruk, "Galatasaray'ın durumu ne olursa olsun bizim için zorlu bir maç. Kendi sahamızda yakaladığımız bir galibiyet serisi var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Oyuncularım da bunu en iyi şekilde anlıyorlar, benimsiyorlar. Bugün de bunu konuştuk. İnşallah hafta sonu daha iyi bir şekilde hazırlanıp, geçen haftaki hatalarımızdan da ders alıp bu hafta daha iyi bir maç bizi bekliyor. İnşallah böyle de olacak. Taraftar bizim yanımızda olursa gücümüzü iki katına çıkartıyor" dedi.

"TARAFTARDAN FEDAKARLIK BEKLİYORUZ"

Genç bir takım oldukların dile getiren Buruk, "Desteğe ihtiyacımız var. Takım olarak belli bir ölçüde yol aldık ama taraftarımızdan da fedakarlık bekliyoruz. Biz hepimiz burada fedakarca bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Onlardan da fedakarlık bekliyoruz. İnşallah bu hafta stada gelip bize destek olurlarsa ve bundan sonraki haftalarda Gaziantepspor'un gücünü ikiye katlayacaktır. Gerçekten onlara ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta daha büyük bir destek arkamızda olacaktır" diye konuştu.

"MUHAMMED'İN TAKIMLA OLMASI BİZE GÜÇ KATIYOR"

Takımdaki eksikliklerle ilgili de değerlendirmede bulunan Buruk, "Muhammed'in ayağına aldığı bir darbe vardı. Bir iki haftadır zaman zaman ufak tefek ağrıları oluyordu. Son maçta bir ağrısı oldu ama çok büyük sıkıntı oluşturacak ve çok uzun vadeli bir şey değil ama bu haftayı dinlenerek geçirme durumu olabilir. Allah'ın izniyle uzun sakatlık gibi bir şey olmayacak. Muhammed bizim için çok önemli. Onun takımla birlikte olması bize ayrı bir güç katıyor. Elyasa'nın sarı kart cezalısı olması bu hafta bizim açımızdan büyük bir dezavantaj. Takımızın önemli isimlerinden biri. Takım kaptanı olması saha içinde bizim için bir eksiklik ama sahada olan oyuncularımız da en fazlasını yapacaktır. Onlara da çok güveniyoruz. İnşallah onların boşluğunu kapatacaklar" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY BÜYÜK BİR TAKIM"

Konya mağlubiyetinden sonra Galatasaray maçının kendileri için önemli hale geldiğini ifade eden Şenol Can ise, "Galatasaray da büyük takım fakat son haftalarda biraz formsuzlar ama nereden baksanız yine de çok büyük bir takım. Seyircimizin desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. İnşallah 3 puanla ayrılıp Gaziantepspor'u çok iyi yerlere taşıyacağız" dedi.

"ANDERLECHT MAÇININ YORGUNLUĞU OLACAKTIR"

Gökhan Süzen ise, geçen haftaki maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Çok güzel bir gidişimiz vardı. Hem futbol olarak üstüne koyuyorduk hem de takım anlamında çok iyi mücadele ediyorduk. Konyaspor maçında açıkçası bunu bütün bir takım olarak yapamadık. O nedenle bu maçı kaybettik ama o maçın telafisi olarak da bu maçı görüyoruz. Kazandığımız takdirde yeniden hedeflediğimiz üst sıralara doğru yer alacağız. Galatasaray'ın durumu ne kadar karışık gözükse de büyük takım. Sonuçta Galatasaray. Bu gün bir maç oynayacaklar. Onun da yorgunluğu olacak diye düşünüyorum. Bir takım olarak yine konsantrasyonumuzu 90 dakikaya yayıp iyi mücadele edersek bu maçtan puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title