Haberler

Buruciye AŞ Çalışanları İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Sivas İl Özel İdaresi'ne bağlı Buruciye AŞ çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tarihi İnönü Konağı'nda verilen iftar yemeğine Buruciye AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Vali Yardımcıları Şerif Olçaş, Turgay İlhan, Genel Sekreter Yardımcıları Mevlüt Soysal, Alpaslan Ceyhan, Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun, birim müdürleri ile şirket bünyesinde çalışan personeller katıldı.

Yapılan dua ile başlayan programda konuşan Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun, geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm personellere teşekkür etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, birlik ve beraberlik çatısı altında düzenlenen iftar yemeğinde Buruciye AŞ'nin genç bir şirket olduğunu vurgulayarak, son 2 yılda şirketin ciddi bir oluşuma girdiğini ifade etti. Kurumsal birliğin ve beraberliğin daim olmasını dileyen Ayhan, "Genç bir şirketimiz var. Hızlı bir büyüme içerisindeyiz. Şirketimize hep birlikte sahip çıkmalı, daha iyi yerlere taşımak için çaba sarf etmeliyiz. Sağlam bir yapısı olan Buruciye AŞ çok da fonksiyonel olmayan kağıt üzerinde bir şirket iken şimdi ise ciddi bir noktaya geldi." dedi.

Şirkette çalışanların işine sahip çıkması ve personellerin işini iyi yapması gerektiğini vurgulayan Ayhan,"Şirkete sizlerin sahip çıkması lazım. Rehavet, tembellik ve vurdumduymazlık ile şirkete zarar vermememiz gerekiyor. Bu şirketin çok uzun vadeli olmasını istiyoruz. Hepinizin bu şirketten emekli olmasını ve sonrasında da destek olup hayırla yad etmenizi arzu ediyoruz. Özel İdarenin ayrı Buruciye AŞ'nin ayrı bir kurumsal yapısı var. Hepimiz bir aileyiz. Şirketimizin iftarına teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyor, şimdiden kadir gecenizi ve ramazan bayramınızı kutluyorum." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mevlüt Soysal Salih Ayhan Ceyhan Sivas Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title