Haberler

Bursasporlu Ersel Altıparmak Vefat Etti

Bursaspor'un efsanevi futbolcularından 72 yaşındaki Ersel Altıparmak, tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizinden sonra yaşamını yitirdi.

TEDAVİ GÖRÜYORDU

Son bir yıldır kas erimesi hastalığıyla mücadele eden Bursaspor'un 2'nci Lig'de şampiyon olan ilk kadrosunun unutulmaz isimlerinden biri olan Ersel Altıparmak'ın, cenazesi yarın öğle namazında Bursa Ulucami'de kılınacak cenaze namazı sonrasında Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Evli olan Ersel Altıparmak'ın İstanbul'da yaşayan iki kızı ve bir torunu bulunuyor.

ERSEL ALTIPARMAK KİMDİR?

Bursaspor 1.Lig'e çıkarken en önemli yapı taşlarından biriydi. Özellikle, Mesut Şen ile oluşturduğu ikili, futbolseverlerin kalbinde taht kurmuştu. Fiziği küçük, futbolu büyük olanlardandı. Orta alanda görev yapmasına karşın 8 sezonda 216 lig maçında tam tamına 60 gole imza atmayı bildi. Bu kadar yararlı, bu kadar gösterişsiz, bu kadar da takımın sırtlayan futboluna karşın sadece 1 kez A milli olabildi. Çoğu kez sıkıntılı anlarda takım kaptanı yapıldı. Sürekli boş mukaveleye imza attı.

Bursaspor'dan futbolcu olarak ayrıldı, futbolu Kayserispor'da noktaladı. Daha sonra Bursaspor'da teknik direktör olarak görev yaptı. Sürekli olarak kendinden genç teknik adamların yardımcısı oldu.1987-88 sezonunda kendisine teslim edilen Bursaspor 3'üncü Lig Takımı'nı, 2'nci Lig'e çıkarmayı başardı. Ersel Altıparmak, bugüne kadar da Vakıfköy Tesisleri'nde genç futbolcuların yetişmesi için çaba harcadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title