Haberler

Bursaspor'un Yeni Teknik Direktörü Sağlam

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ertuğrul Sağlam'ın konuşması- Ertuğrul Sağlam'ın imza atması Bursaspor'da ikinci Ertuğrul Sağlam dönemi başladı Bursaspor Kulübü, daha önce takımı 4 sezon çalıştıran ve 2010 yılında Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan kadroda görev alan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı kulübün Özlüce Tesisleri'ne helikopterle gelen Sağlam, kalabalık taraftar topluluğunca tezahüratlarla karşılandı.Yoğun ilgi dolayısıyla yaklaşık 300 metre uzaklıktaki tesislere güçlükle geçen Sağlam, taraftarların ilgisine teşekkür etti."Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" ve "şampiyon" tezahüratları yapan taraftarlar, imza töreni için hazırlanan salonu doldurdu. Pek çok taraftar, yoğunluk nedeniyle imza töreninin gerçekleştirildiği salona giremedi.Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, imza töreninde yaptığı konuşmada, şampiyon oldukları 2009-2010 sezonunu hatırlatarak, o dönemki heyecan, ambiyans ve enerjiyi bu toplantıda gördüğünü söyledi.Sağlam'ın, teklifi seve seve kabul ettiğini vurgulayan Bölükbaşı, onun çok heyecanlı olduğunu ve tatil yapmadan işe koyulacağını belirtti."Bırakın Batalla'yı kardeşim"Bölükbaşı, taraftarların, eski futbolcuları Pablo Martin Batalla lehine tezahürat yapmasına tepki gösterdi.Salonda imza töreni için toplandıklarına dikkati çeken Bölükbaşı, "Başkan, yönetim, hocalar ve futbolcular gider. Batalla 32 yaşında kardeşim. Batalla gelmek istemiyor. Gelse bile maliyeti yüksek. Bırakın Batalla'yı kardeşim. Geçen sene Ozan Tufan, Volkan Şen, Serdar Aziz gibi futbolcuları çıkardık, onlara sahip çıkın. Batalla devri kapanmıştır" ifadelerini kullandı. "Bursaspor büyük bir camia"Sağlam ise Bursaspor'a ikinci gelişinde, ilk imza töreninden daha heyecanlı olduğunu vurguladı. Bursaspor'a ilk imzasını attığı 2 Ocak 2009'da, birlik, beraberlik ve kenetlenme halinde şampiyon olabileceklerini söylediğini anımsatan Sağlam, şöyle devam etti: "Belki o sözlere bu salonda bulunanlar ve televizyon başında toplantıyı izleyen Bursaspor taraftarları inanmıştı fakat o gün söylediklerimizi hayal olarak değerlendirenler, bugün söylediklerimizi daha fazla ciddiye alacaktır. 2,5 yıl önce düzenlediğim basın toplantısında, 'Yeniden gelmek için gidiyorum' demiştim. Bizler, bazılarının hayal olarak gördüğü bu büyük başarılara hep beraber ulaştık. Tek yürek olduğumuzda neler yapabileceğimiz defalarca kanıtladık. Şimdi de yapmamamız için hiçbir sebep yok. O bütünlük, sinerji sağlanırsa dün yaptığımızı yarın da yaparız. İşimiz kolay değil hatta öncekinden daha da zor ama gücümüzü inancımızdan alırsak başarırız. Bursa'ya, bu camianın gücüne inanıyorum. Allah'a şükürler olsun ki heyecanımız da motivasyonumuz da eskisinden çok daha üst seviyede. Kimse merak etmesin, bizden ne istenildiğinin farkındayız."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Bölükbaşı Ertuğrul Sağlam Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title