Haberler

    Bursaspor'un "Onun Formasını da Sen Al Projesi" Devam Ediyor

    Bursaspor Kulübü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen "Onun Formasını da Sen Al Projesi" kapsamında, yarıyıl tatilinde öğrencilere hediye edilmek üzere şu ana kadar 13 bin 201 forma satın alındığı bildirildi.

    Sponsor desteği de alınıp yeşil-beyazlı öğrencilere yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak forma dağıtılması amacıyla başlatılan kampanyaya, mevcut ve eski yöneticiler, kulüp çalışanları, Bursaspor'u takip eden gazeteciler, iş adamları, belediyeler ve derneklerin yanı sıra bir dönem Bursaspor forması futbolcular da katkı sağladı. BTSO, 2 bin forma ile projeye en fazla katılım sağlayan kurum olurken, bin formayla Bursa Büyükşehir Belediyesi ikinci sırada yer aldı.

    Bir dönem yeşil-beyazlı formayı giyen Pablo Martin Batalla, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, Bekir Ozan Has, Veli Acar, Ender Alkan, Sinan Kaloğlu, Hakan Altıntaş ve Turgay Bahadır da kampanyaya katılan isimler oldu. Halen Bursaspor formasını giyen Serdar Aziz, Civelli, Belluschi, Holmen, Volkan Şen, Ozan Tufan, Harun Tekin ve Bekir Yılmaz da projeye forma satın alarak destek verdi.

    Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Bursa ekibi Tofaş'ın ABD'li oyuncusu Chinemelu Elano ile kulüp başkanı Efe Aydan da forma satın aldı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan projeye katkı sağlayanlar arasında, Çaykur Rizespor ve Galatasaray taraftarlarının da olduğu görüldü. Şu ana kadar 13 bin 201 formanın satın alındığı proje kapsamında, yarıyıl tatiline bu sayının 30 bini geçmesinin hedeflendiği belirtildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title