Haberler

Bursaspor'un Konuğu Osmanlıspor

SPOR Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında, Bursaspor, yarın sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek.

SPOR Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında, Bursaspor, yarın sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek.

Bu sezon gol yollarında sıkıntısı çeken Bursaspor'da, sakatlığı ğeçen sahalara dönen ve Bandırmaspor maçındaki performansıyla Deniz Yılmaz ile bu mücadelede iki gol atan Sinan Bakış, formlarıyla teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yüzünü güldürdü.

HAKEM FIRAT AYDINUS

Yarın Timsah Arena'da saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Yusuf Bozdoğan yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu. Aydınus bugüne kadara Bursaspor'un 32 maçını yönetti. Yeşil beyazlılar bu müsabakalarda 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

ÜSTÜNLÜK OSMANLISPOR'DA

Bursaspor ile Osmanlıspor, Süper Lig'de bugüne kadar 8 kez karşılaştı. Bursaspor bu maçlarda sadece bir galibiyet alırken, 5 maç beraberlikle sonuçlandı, 2 maçı ise Osmanlıspor kazandı. Bursaspor, Osmanlıspor'u Süper Lig'de sahasında yenme başarısı gösteremedi. Evinde oynadığı son iki lig maçını kazanan Bursaspor, Mart-Mayıs 2015'ten bu yana evinde arka arkaya üç maçı kazanamadı.

HAMZAOĞLU 4-2 ÖNDE

Hamza Hamzaoğlu ile Mustafa Reşit Akçay, bugüne kadar değişik takımlarla birbirlerine 9 kez rakip oldular. Bu maçlarda Hamzaoğlu 4 galibiyet, 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Hamza Hamzaoğlu, sahasında oynadığı maçlarda da Akçay karşısında 3 galibiyet 1 beraberlik, bir de yenilgi aldı.

6 EKSİK VAR

Yarın oynanacak Osmanlıspor maçı öncesinde Bursaspor'da 6 eksik futbolcu bulunuyor. Yeşil beyazlılarda Erdem Özgenç kart cezalısı. Emre Taşdemir, Merter, Jorquera, Joshua John ve Bilal'in sakatlıkları bulunuyor. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Fırat Aydınus Deniz Yılmaz Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title