Haberler

Bursaspor'un Konuğu Kasımpaşa

Spor Toto Süper Ligin 26'ncı haftasında Bursaspor, yarın saat 16.00'da Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediyeye Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Spor Toto Süper Ligin 26'ncı haftasında Bursaspor, yarın saat 16.00'da Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediyeye Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Yeşil beyazlılar, ligin ilk yarısında İstanbul'da 1-0 yendikleri rakiplerini bir kez daha yenerek, Antalyaspor karşısında alınan farklı yenilgiyi telafi etmet istiyor.

HAKEM KUTLUHAN BİLGİÇ

Yarın Timsah Arena'da oynanacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın, İbrahim Bozbey yapacak. Dördüncü hakem ise Cevdet Kömürcüoğlu. Maçın ilave hakemleri ise Caner Ak ile Mehmet Fatih Gökçe. Maçın hakemi Kutluhan Bilginç, Bursaspor 1, Kasımpaşa'nın ise 2 maçında görev yaptı.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

Bursaspor ile Kasımpaşa kupa ve özel maçlarında bugüne kadar 24 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor 17, Kasımpaşa ise 4 galibiyet alırken, 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bursa'da oynanan 10 maçta ise Bursaspor 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

BURSASPOR CEZALI VE EKSİK ÇOK

Yeşil beyazlılarda yarınki mücadelede kart cezalıları Jem Paul Karacan ile, Miroslav Stoch forma giyemeyecek. Kaptan Serdar Aziz, Erdem Özgenç, Furkan Soyalp sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalyaspor Kasımpaşa Bursaspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title