Haberler

Bursaspor, Trabzonspor'un Tesislerinde Çalıştı

Güncelleme:

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. GÜNEŞ UYARDI

Kontrol pas çalışmasıyla başlayan antrenman yarı sahada çift kale maçla devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş antrenman boyunca futbolcularını sık sık uyarırken, yapılan hatalara dikkat çekti.

OZAN İPEK'İN ZAMANI VAR

Öte yandan antrenman sırasında saha kenarına Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, futbolcular Zeki Yavru ve Soner Aydoğdu geldi. Volkan Şen, Ozan İpek ve Teknik Direktör Şenol Güneş Trabzonsporlu futbolcuların yanına giderek hasret giderdi. Teknik Direktör Şenol Güneş bir süre kaleci Onur ile konuşurken, arkadaşları Volkan Şen ve Ozan'ın durumlarını soran başarılı file bekçisine, Volkan iyi çalışıyor. Volkan iyi. Ozan İpek'in biraz zamana ihtiyacı var. Çalışmaya devam edecek dedi.

ONUR DA 4 YIL BEKLEDİ

Genç futbolcu Sonar Aydoğdu'ya da nasihatta bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, Bak, Onur da 4 yıl bekledi. Bir gün zamanın gelecek yerine adam bulunamayacak dedim. Kendisi hatırlamaz belki. 4 yıl bekledi oynamak için. Oynamadığı için kızıyordu. Şimdi bak. Onur büyüdü şimdi daha da büyüyecek diye konuştu.

ŞUT ÇALIŞTILAR

Antrenmanın son bölümünde teknik direktör Şenol Güneş, Fernandao, Enes, Volkan Şen, Ozan İpek ve Batuhan'a şut çalışması yaptırdı. Güneş, gol atamayan futbolcularına şınav cezası verdi. Bursaspor, yarın saat 21.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile özel maç yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Trabzonspor Bursaspor Ozan İpek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title