Haberler

    Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Balıkesirspor Galibiyetini Değerlendirdi

    Bursaspor Teknik Direktörü Güneş, Balıkesirspor maçıyla ilgili olarak "Daha çok kazanmayı isteyen takım bizdik" dedi.

    Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 4-2 kazandıkları Balıkesirspor maçıyla ilgili "Daha çok kazanmayı isteyen takım bizdik" dedi.

    Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, önceki gün vefat eden Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Şadan Kalkavan, sanatçı Erol Büyükburç ve Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Fehmizat Bayraktar'a başsağlığı diledi.

    Bugün statta taraftarın ve bazı oyuncuların olmamasına karşın çok fazla gol olduğunu belirten Güneş, "Daha çok kazanmayı isteyen takım bizdik. Goller attık, yedik, kaçırdık. Bizim için beklenmeyen şekilde çok fazla pozisyon verdik. Çok gereksiz gol yedik. Hücum bakımından çok pozisyon bulduk. Oyunun hakkı bizdeydi, öyle de oldu" diye konuştu.

    Güneş, bir gazetecinin, "Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş'in karşılaşmanın hakemiyle ilgili sitemi oldu. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

    "Kemal hocanın ne dediğini bilmiyorum ama biz oynadığı oyunla söz hakkı olan bir takım olmayı tercih ediyoruz. Geçen hafta Eskişehirspor maçında oyunun hakimi biz değildik, itiraz bile etmedik. Ezilen bir takımın hakemi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Biz eleştirilerimizi futbol adına yapıyoruz. Eğer iyi oynadınız, hakem hatası yüzünden yenildiğiniz, o zaman itiraz edebilirsiniz. Maçın gidişiyle ilgili çok bariz pozisyon yok."

    Deneyimli teknik adam, "Oyundan çıkan oyuncularınız sinirli oluyor. Holmen ve Ozan Tufan bu akşam öyle görüntü verdi. Bunun için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise, "Saha içinde zaman zaman gerginlikler oluyor. Gerginlikleri ve oyun içindeki rahatsızlıkları düzelttiğimiz zaman daha iyi olacaktır. Bunlar futbolda olacaktır. Kötü niyet yok ama öfke kontrolü bakımından sıkıntı var" karşılığını verdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Balıkesirspor Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
    500

    Yorumlar (1)

    balkesmobilWeb@haberler.com:

    Yazik utanmadan bide konusuyor ezik takimmis eli gormeyen bir hakem trastan bir penalti bunlari konussana zurna isine gelince sus isine gelmeyince gecen hafta mesela niyerlerini yirttin iki dakika adam olun dogru olunn

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title