Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Sezonun İlk Galibiyetini Alacağımıza İnanıyorum

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Sezonun ilk galibiyetini alacağımıza inanıyorum Cemal EKENTOK Faruk KAHRAMAN BURSA (DHA) Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu hafta Gençlerbirliği'ne karşı sezonun ilk galibiyetini alarak, taraftarlarına armağan edeceklerine inandığını söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Sezonun ilk galibiyetini alacağımıza inanıyorum

Cemal EKENTOK Faruk KAHRAMAN BURSA (DHA)

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu hafta Gençlerbirliği'ne karşı sezonun ilk galibiyetini alarak, taraftarlarına armağan edeceklerine inandığını söyledi.

Ligin 4. haftasında yapacakları Gençlerbirliği maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezon başından beri ilk kez bugün takımın tam kadro ile bir araya geldiğini belirterek, şunları söyledi

Milli maçtan sonra bazı oyuncularımız erken geldi, bazı oyuncularımız geç geldi. Luis Advincula ve Stoch'un katılımı ile bugün ilk kez tam kadroyuz. Geçtiğimiz sezondan yaklaşık ilk 11'de oynayan 8 oyuncuyu kaybettik, bunların yerine de iddialı bir şekilde söylüyorum, en az onlar kadar kaliteli isimler aldık. Hatta bazı bölgelerde takımdan ayrılan oyunculardan daha kaliteli ve yetenekli oyuncuyu kadromuzun içine koyduk. Çok kaliteli kadro oluşturduk. Ama tabii çok iyi oyuncuların bir arada olması, üst düzey bir performans için çok yeterli olmuyor.

TAKIM OLMALIYIZ

Bunları, birbirini destekleyen, birbirini anlayan ve birbirine katkı sağlayan bir grup haline getirip, takım olgusu içinde performansı oluşturacak şekilde organize edemezseniz ne kadar iyi oyuncu alırsanız alın başarılı olma şansınız yok. Biz kadroyu bir ayaya getirdik, ama bu kadronun iyi bir takım olması için inşallah Cumartesi ortaya koyacağımız iyi mücadele ve iyi bir sonuçla takım olma sürecini en az süre içinde gerçekleştirmek istiyoruz. Bu hafta alacağımız üç puanla bu süreci kısaltıp, alacağımız ivme ile ligin üst sıralarına yavaş yavaş çıkmaya çalışacağız.

MORAL BOZUKLUĞUNU ATACAĞIZ

Cumartesi oynayacağımız Gençlerbirliği maçı birçok açıdan bizim için önem arz ediyor. Taraftarımızın da oluşturacağı atmosferle bizim için çok önemli üç puanı alıp, hem camiamız üzerindeki moral bozukluğu ve takımdaki üç haftalık olumsuzluğu ortadan kaldırıp, bir an önce özgüveni elde etmek istiyoruz. Sivok'un bir sakatlığı var. Luis'in arka adalesinde sorun var, ama inşallah bunu maça kadar çözmeye çalışacağız. Josue'nin kart cezası var. Necid takımla çalışmaya başladı. Fiziksel bazı sıkıntıları var. Ama Cumartesi günü kime görev verirsek verelim, üst düzey fedakarlık, takım için mücadele eden anlayışla oynayıp, taraftarımıza camiamıza sezonun ilk galibiyetini armağan edeceğimize inanıyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Ertuğrul Sağlam Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title