Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Demet Akalın'la Stres Attı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yönetimin Cha Cha restoranda verdiği moral yemeğinin ardından Altınceylan Bongobar'a geçerek Demet Akalın'ı dinledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yönetimin Cha Cha restoranda verdiği moral yemeğinin ardından Altınceylan Bongobar'a geçerek Demet Akalın'ı dinledi.

Bursaspor takımı, yönetim, teknik heyet ve personel Bursaspor yönetim kurulunun gerçekleştirdiği moral gecesinde bir araya geldi. Düzenlenen emeğin ardından, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetim kurulu üyesi Öztürk Yazıcı Altınceylan Bongobar'a geçti. Başarılı teknik adam ve yönetici ünlü Dj Suat Ateşdağlı ile birlikte canlı performans sergileyen şarkıcı Demet Akalın'ı dinledi.

42 YAŞINA BASTI

Öte yandan başarılı teknik adam bugün 42'nci yaşına bastı. Bursaspor taraftarlarının oluşturduğu bursasporum.com isimli internet sitesinde, Sağlam için taraftarlar özel mesaj yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bursaspor ve Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran, hakettiği değeri bu şehirde bulup, Bursasporumuz'un kaderini değiştiren, yeşil beyaza sevdalı yüreklerin yüzünü 40 küsür sene sonra güldüren, "Adam gibi adam" söyleminin hakkını verip, gönüllerde taht kuran bir değerin varlığıyla gurur duyuyoruz. İyi ki varsın "Adam gibi adam". Birlik ve beraberlik içinde, başarılarla dolu nice seneler geçirmemiz temennisiyle doğum günün kutlu olsun. Sonsuza dek sevildiğini bil yeter." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title