Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu: Başkan "Git" Derse Giderim

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Akhisar Belediyespor'a 5-1 kaybettikleri maçın ardından "Buraya bir telefonla geldim. Başkan bana "git" derse giderim." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 5-1 mağlup oldu. Maçın başında tribünleri dolduran Bursasporlu taraftarlar, yeşil-siyahlı ekibin ilk yarıyı 4-1 geride kapatması sonrası istifa sloganları atarak, tribünleri terk etti.

"TARAFTARLARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Buraya gelirken beklentimiz farklıydı. Bir önceki maçın üzerine koyup mücadele ve futbol anlamında uzun zamandır galip gelemediğimiz deplasmandan puanlarla dönmek istiyorduk. İyi de başladığımız bir mücadelenin devamında çok hüsranlı bir sonuç elde ettik. Bu sonucun arkasından ne söylemek gerekiyor çok da bilmiyorum. Kabul edilebilir bir sonuç değil. Böyle bir futbol, böyle bir mücadele seyrettirdiğimiz için tüm camiadan, taraftarlarımızdan özür diliyorum, üzgünüm" dedi.

"BUNU KİMSE KABUL EDEMEZ"

Alınan farklı mağlubiyeti neye bağladıklarıyla ilgili soruya yanıt veren Topçu, "Aşağı-yukarı geçen haftaki aynı takımla sahaya çıktık. Bir tek sağ bek Ertuğrul'un yerine Erdem'i aldık. Oradaki mücadele ve pozitif futbolun getirdiği özveriyle iyi başladık, golü de bulduk ama demek ki bu mücadele yeterli değil. Rakip takım bizden çok daha fazla istedi ve mücadele etti. Dolayısıyla onlar galip geldi. Bugün futbolun gerçeklerini, unuttuğumuz bir gündü. Mücadele etmeden, savaşmadan, istekli olmadan oynanmıyor. Biz bunu bir kez daha öğrenmiş olduk. Öğrenirken tabi maalesef böyle bir günü yaşattığımız için üzgünüz. Bunu kimse kabul edemez. Tekrardan özür diliyorum" şeklinde konuştu.

"BEN DE OLSAM BEN DE GİDERDİM"

İlk yarıyı 4-1 geride kapatmalarının ardından taraftarların tribünü terk etmeleriyle ilgili soruya cevap veren Topçu, "Taraftarlarımız haklılar. Ben de olsam ben de giderdim" dedi. Görevi bırakıp bırakmama yönündeki soruya da yanıt veren Topçu, "Ben her şeyi açık konuşabilirim. Buraya bir telefonla geldim, dolayısıyla bana derlerse ki 'git' ben giderim. Ben sonuçta Bursasporluyum. Bursa şehrinde yaşadım ve büyüdüm. Bu takımın ilerisi için hangi karar doğru olacaksa ben ona razıyım. Buraya geldiğimden beri iyi futbol oynatmaya çalıştım. Açık futbol demeyeyim ama iyi futbol oynatmaya çalıştım. Ama sonuçta git-gelleri çok yaşadık. Hedefleri kaçırdığınızda belki mental anlamda futbolcular üzerinde sıkıntı olabiliyor. Biz Alanya maçını içeride kazanabilseydik, belki burada farklı bir şeyler konuşuyor olabilirdik. Bugün Akhisar'ın hedefi bizim hedeflerimizin üzerindeydi. Onlar da bu hedefler doğrultusunda daha iyiydi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Mutlu Topçu Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title