Haberler

Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u değerlendirirken şunları söyledi

Üç puan almayı arzu ettiğimiz bir maçtı. Bunu elde ettik, mutluyuz. Rakibimizin konumu ne olursa olsun, biz her maça iyi futbol ve 3 puan için çıkıyoruz. Rakibin direnci de iyiydi. Çarşamba günü kupa maçımız var. Bu nedenle tempomuzu düşürdük. Oyuncularımı kazandıkları için tebrik ediyorum. Bugün seyircimiz azdı ama gelenlere teşekkür ediyorum. Verdikleri destek etkiliydi.

HAKEMLERLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Bursaspor Kulübü'nün bir çalışanı olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü

Başkanımız var, bana görev veriyor. Ben de yapıyorum. Sanki bir kavga hali varmış görüntüsü basına yansıdı. Bu doğru değil. Farklı düşüncelerimiz olduğunda tabii ki söyleyeceğiz. Onun için fazla konuşmak istemiyorum. Ben Bursaspor Kulübünün bir çalışanıyım. Hakemle ilgili değerlendirme yapmak istemiyorum. Ama bazı tutarsızlıklar var. Fenerbahçe maçı, 5 dakika uzatılıyor. Bu maç 3 dakika. Sivas'ta yaşadıklarımızdan sonra hakemler ve kartlarla ilgili konuşmak istemiyorum.

Civelli'nin dizsinde sıkıntı olduğunu o nedenle hastaneye kontrole gittiğini belirten Şenol Güneş, Holmen'in sağ bek olarak oynatılması sorusuna ise, Holmen, iyi niyetli. Çalışkan bir oyuncu. Sağda, solda geride elinden geleni yapmaya çalışıyor. İyi niyetli bir oyuncu. Bugün ihtiyaç öyle doğdu. Başlangıçta takımın sağ tarafını Emre ve Aziz ile iyi kullanamadık. Holmen'i sağa aldık. İki kanatta da daha etkili oldu cevabını verdi.,

Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının ertelendiğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi

Ben şimdi bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam yanlış anlaşılıyor. Gençlerbirliği ile kupa maçımız var. Onlar bir gün önce lig maçını oynadı. Biz ise yine gün sonra oynadık. İkinci maç da yine aynı oluyor. Bizim de o zaman Gençlerbirliği maçımız tehir olsun. Bu tür konuşmalar yanlış anlaşılıyor. Ama diyecek bir şey yok, yetkililer ne karar alırsa biz uyacağız.

FENERBAHÇE'YE SALDIRI SORUSU

Şenol Güneş, Fenerbahçe'ye Çaykur Rizespor maçından sonra yapılan saldırı ile ilgili olarak da şöyle dedi

Bu olay futbolla ilgili değil. İnsani bir olay değil. Hiçbir kişiye kuruma saldırı olması doğru değil. Kınıyoruz. Ortaya yeni nifak tohumları atmak doğru değil. Yapan kimsenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Üzüntü verici yani. 3 Temmuz süreci ile bağdaştırılırsa, bu olay büyüyebilir. Onun için Trabzonspor ve Fenerbahçe başkanlarının oturup konuşması lazım. Geçmişe dönük bir hesapları varsa, görüşmeleri lazım. Her şeyi konuşup kamuoyuna açıklama yapmaları lazım. Ben bunu 3 Temmuz sürecinde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum.

ERCİYESSPOR ÜZÜNTÜLÜ

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik sorumlusu Hamit Cihan ise şunları söyledi

Kümede kalmak için kazanmak istiyorduk. Planlarımızı buna göre yapmıştık. Endişe duyduğumuz şey kaptırdığımız toplardan tehlikeli ataklar yiyeceğimizdi. Bunlardan biri maalesef gol oldu. Konsantrasyonumuz bozuldu. Sonuçta kaybettik. Bundan sonraki maçları kazanma planlarını yapmak istiyoruz, Ligde tutunma adına. İki tane zor maçımızdan birisi buydu. Bir tane zor maçımız daha var. Artık bundan sonraki maçları kazanıp ligde tutunmak istiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Bursaspor Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title