Haberler

Bursaspor Rotayı Lige Çevirdi

Güncelleme:

Ziraat türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Galatasaray'a 5-2 mağlup olan ve kupadan elenen Bursaspor rotayı yeniden Süper Lig'e çevirdi. Bursaspor, haftasonu Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına ara vermeden bugün başlıyor.

HAK MAHRUMİYETİ YOLDA

Öte yandan Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray'a 5-2 mağlup olması şehirde tansiyonu yükseltti. Karşılaşmanın hakemi İlker Meral bu tepkilerin odağında olan isim oldu. Bursaspor Kulübü Başkanı Körüstan'ın, karşılaşmanın ardından koridorda maçın hakemi İlker Meral'e, "Siz hakkımızı yiyorsunuz, bu kadar küfrü ben yiyorum" diyerek tepki gösterdiği, tansiyonun yükseldiği maç sonrasında ikinci başkan Rıdvan Şen'in de hakemlere bağırarak tepki gösterdiği ifade edildi. Körüstan ve Şen'in koridordaki hareketlerinden dolayı hak mahrumiyeti ve para cezası alabilecekleri belirtildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Galatasaray Elazığspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title