Haberler

Bursaspor 'Nisan' Ayında Tek Puan Aldı

Bursaspor, cuma akşamı seyircisi önünde Galatasaray'la 1-1 berabere kalırken nisan ayında oynadığı lig maçlarında ilk ve tek puanını almış oldu.

Bursaspor, cuma akşamı seyircisi önünde Galatasaray'la 1-1 berabere kalırken nisan ayında oynadığı lig maçlarında ilk ve tek puanını almış oldu.

Yeşil beyazlı takımda sakatlıklar ve cezaların üst üste gelmesiyle nisan ayında gözle görülür bir düşüş başladı. Bursaspor, 3 Nisan'da Medicana Sivasspor deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyet sonrası oynadığı 4 karşılaşmada 3 yenilgi, 1 beraberlik alırken oynadığı futbolla da eleştirilere hedef oldu. Bursaspor, Medicana Sivasspor maçı sonrası Beşiktaş'a 3-2, Akhisar Belediyespor'a 2-0, Kayserispor'a ise 2-1 yenilirken ligdeki son maçında Galatasaray'la yenişemedi, 1-1'lik sonuçla sahayı terketti.

NECİD'İN SUSKUNLUĞU SÜRÜYOR

Sakatlık sonrası takımda yer almaya başladığı haftada attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Bursaspor'un Çek Cumhuriyeti oyuncusu Tomas Necid'in gol atamadığı hafta sayısı 11'e yükseldi. Ülkesinin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çok şeyler beklediği Necid, Bursaspor formasıyla son golünü 6 Şubat'ta oynanan Medipol Başakşehir maçında atmış, sonrasında da kırmızı kart görmüştü.

DENİZ YILMAZ ERKEN DÖNDÜ

Akhisar Belediyespor karşılaşmasında adelesinden sakatlık geçiren Deniz Yılmaz, Galatasaray maçının 2'nci yarısında Necid'in yerine oyuna dahil oldu. Deniz Yılmaz'ın sakatlığından sonra ürkek oyunuyla dikkat çekti.

GENÇLERE GEÇER NOT

Bursaspor'da bu sezon genç oyuncular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından Galatasaray karşılaşmasında sahaya sürüldü. U21 takımının liderliğe yükselmesinde attıkları gollerle büyük çıkış yaşayan ve altyapı milli takımlarında yer alan Kubilay Kanatsızkuş, Mert Örnek ve Furkan Soyalp, hem teknik direktörlerinden hem de taraftarlardan maçın sonunmda beğenildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Yılmaz Galatasaray Sivasspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title