Haberler

Bursaspor Moral Arıyor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında Balıkesirspor'a konuk olacak Bursaspor, galip gelerek olumsuz havayı dağıtmak ve moral bulmak istiyor.

Spor toto Süper Lig'in 7'nci haftasında deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olacak oan Bursaspor, galip gelerek olumsuz havayı dağıtmak ve moral bulmak istiyor.

LİGDE 3'ÜNCÜ MÜCADELE

Bursaspor ile Balıkesirspor yarın lig tarihinde 3'üncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım ilk kez 1975-76 sezonunda karşı karşıya geldi. Oynanan 2 mücadelenin ilkini Balıkesirspor 1-0 kazanırken, ikinci maçta Bursaspor, kendi sahasında rakibini 1-0 mağlup etti.

VOLKAN CEZALI

Bursaspor'da kart cezalısı olan Volkan, Şen Balıkesirspor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in Volkan Şen'in yerine sağ kanatta Bakambu'ya görev vermesi bekleniyor.

ABAY YÖNETECEK

YArın saat 19.00'da Balıkesir Atatürk Stadı"nda oynanacak mücadeleyi Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcıları Bahtiyar Birinci, Kerem Ersoy, dördüncü hakem Mustafa Sönmez, çizgi hakemleri ise Yaşar Kemal Uğurlu, Hakan Akmısır olacak.

19 MAÇTA DÜDÜK ÇALDI

Süleyman Abay, bugüne kadar Bursaspor'un 19 maçında düdük çaldı. Bu müsabakalardan Bursaspor sahadan 8 kez galip ayrılırken, 5 mücadeleden puansız ayrıldı. 6 müsabakada ise eşitlik bozulmadı. Süleyman Abay, en son Bursaspor'un geçtiğimiz sezon Ankara'da oynadığı ve 1-0 kaybettiği Gençlerbirliği maçında düdük çalmıştı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Abay Balıkesirspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title