Haberler

Bursaspor Metro İstasyonu Oldu

BURSASPOR yönetimi ve taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine Acemler Metro İstasyonu'nun adı, "Bursaspor İstasyonu" olarak değiştiriliyor.

BURSASPOR yönetimi ve taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine Acemler Metro İstasyonu'nun adı, "Bursaspor İstasyonu" olarak değiştiriliyor.

"İSTASYON BURSASPOR'A GÖRE DİZAYN EDİLECEK^"

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, kararı Acemler Metro İstasyonu önündeki yaptıkları basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu. Büyükşehir Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'a her zaman destek verdiklerini dile getiren Başkan Altepe, şöyle dedi:

"Bursaspor'un gerçek anlamda Bursa'mızın değeri olması ve tüm kesimler tarafından sahiplenilmesi, marka ve tanıtım açısından Bursa'mızın gururu olduğu için elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Bursa'nın her köşesine serpilmiş tesisler ve isimlerle bu sahiplenmenin gerçekleşmesini amaçlıyoruz. Acemler İstasyonu da dünya çapında bir stat olan yeni stadımızın hemen yanında. Bu istasyonu Bursaspor'a göre yeniden dizayn ediyoruz. Çünkü Bursasporluların gelip toplandığı, maç öncesi ve sonrası en önemli buluşma noktası burası. Buranın adını Bursaspor istasyonu olarak değiştiriyoruz. İstasyonumuz da buna göre dizayn edilecek. İçeriye giren Bursaspor'u yaşayacak. Bursa'nın kulübüne, takımına, renklerine sahip çıkan bir il olduğunu herkes görmüş olacak. Güzel bir başlangıç yaptığı yeni sezonda Bursaspor'a başarılar diyorum."

Bursaspor Başkanı Ay ise şöyle konuştu:

"Bu hafta önemli bir maçımız var. Halkımız bütünleşti, birlik beraberlik içinde darbe girişimini bertaraf etti. Bizde bu maçta demokrasi şehitlerini anmak için güzel programlar yapıyoruz. Bütün taraftarı birlik beraberlik için maça bekliyoruz. Sezon başladı. Artık bundan sonra bahane üretmesinler. Stat yetişmedi, transfer yapılmadı gibi şeyler duymak istemiyorum. Bütün taraftarlarımızı bekliyorum. Bütün Türkiye Bursaspor taraftarını görecek."

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Altepe Bursaspor Politika Güncel Haberler

title