Haberler

Bursaspor-Mersin İdmanyurdu Soyunma Odaları

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçını değerlendirirken şunları söyledi: ;

"Maçı kazanmak moralimizi yükseltti. Son iki maçta 1 puan almıştık. Bugün 3 puan alarak moral bulduk hem de rakibimizden biraz uzaklaştık. Oyun başında denk geçen oyunda beklenmeyen şekilde kırmızı kart ve penaltı ile oyunda 10 kişi kaldık. Buna rağmen oyunda hakimiyetimiz vardı, pozisyon bulduk, baskı yaptık, savunma yaptık. Oyuncularımı ve destek olan taraftarlarımızı kutluyorum. Galip gelmeyi bildik. Moral bulduk. Ligde ve kupada devam ediyoruz."

"BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZ GÜÇLENECEK"

Şenol Güneş, "Takım yine 10 kişi kaldı ve büyük mücadele gösterdi" sorusuna, "Daha önceden antrenmanlıyız, yeni bir şey değil. Geçen hafta da 30 dakika oynadık. Bazen saha içinde kendimizi kaybediyoruz. Üzülüyoruz yaşananlara ama bunlara alışacağız. Alıştıkça bağışıklık sistemimiz güçlenecek" cevabını verdi.

ÇALIMBAY: "AVANTAJI DEĞERLENDİREMEDİK"

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay ise, "10 kişilik takıma karşı nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynayamadık. Pozisyonları değerlendiremedik. Dediğim gibi iyi bir avantajımız vardı ama değerlendiremedik" dedi. Rıza Çalımbay, daha sonra şunları söyledi:

"10 kişi kaldıktan sonra Bursaspor çok avantajlı duruma geçtik ama kullanamadık. 10 kişi kalmak avantajdır ama ikinci yarı devre arasında konuştuklarımızı sahaya yansıtamadık. Birçok pozisyonu değerlendiremedik. Bursaspor duran topları değerlendirdi, ikinci golü böyle yedik. Penaltı mıydı göremedik ama Bursaspor taraftarı her zaman olduğu gibi çok güzel baskı yaptı ve hakem bundan etkilendi. İlk önce penaltıyı vermedi, sonra verdi. Ama bunlar mazeret değil. İyi bir avantajımız vardı ama değerlendiremedik." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Rıza Çalımbay Şenol Güneş Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title