Haberler

Bursaspor Kaptanı Batalla: "Dünyada En Sevdiğim Kulüpteyim"

SPOR Toto Süper Lig'de pazar günü sahasında Osmanlıspor'la golsüz berabere kalan Bursaspor'un Arjantinli oyuncusu Pablo Martin Batalla, "Dünyada en sevdiğim kulüpteyim" dedi.

SPOR Toto Süper Lig'de pazar günü sahasında Osmanlıspor'la golsüz berabere kalan Bursaspor'un Arjantinli oyuncusu Pablo Martin Batalla, "Dünyada en sevdiğim kulüpteyim" dedi.

Arjantinli Batalla, Osmanlıspor maçında forma giyerek kulüp tarihinde en çok forma giyen yabancı unvanını elde etmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Kulübe ilk girdiğim gün bu kadar karşılaşma oynayabileceğimi düşünemezdim. Böyle bir rekoru ele geçirebildiysem çok mutluyum ama eminim çok daha fazla karşılaşmada forma giyebilirim. Keyif aldığım ve dünyada en sevdiğim yerdeyim şu anda."

"HARUN HARİKA SEZON GEÇİRİYOR"

Müsabakadan önce zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını bildiklerini belirten Batalla, Osmanlıspor iyi bir takım olduğunu vurgulyarken de şunları söyledi:

"Maçta alınan 1 puanın bu maç için iyi olduğunu düşünüyorum. Oyunumuzun üstüne koyacağımızın farkındayız. İyi yerlere gelmek istiyorsak takımdaki herkese ihtiyacımız olacak. Harun gerçekten harika bir sezon geçiriyor. Onun adına seviniyorum. Çünkü her gün ne kadar çalıştığını ne kadar alçak gönüllü olduğunu görebiliyorum. Umarım böyle olmaya devam eder. Çünkü ihtiyacımız var."

Bursaspor'a çok iyi niyetlerle, çok çalışmak için ve hayaller kurarak geldiğini kaydeden Batalla, "Bugün de böyle bir rekoru ele geçirebildiysem çok mutluyum ama eminim çok daha fazla karşılaşmada forma giyebileceğimi sanıyorum. Keyif aldığım ve şu anda dünyada en sevdiğim yerdeyim. Günlük hayatımda da bunun tadını çıkarmaya çalışıyorum" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title