Haberler

Bursaspor, İstanbul'a Gitti

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, İstanbul'a gitti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, İstanbul'a gitti.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde sabah saatlerinde basına kapalı olarak son çalışmasını yapan yeşil-beyazlılar, öğleden sonra otobüsle İstanbul'a hareket etti.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, hareket öncesi yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Bursa'da oynanacağını hatırlatarak, kendilerinin de bu final müsabakasında olmak istediklerini söyledi.

Teknik heyet ve oyuncuların yarın akşam ki Fenerbahçe maçına konsantre olduklarını belirten Kocaman, "20 kişilik inanmış kadromuz ile yarın akşam camiamızı sevindirmek istiyoruz. Tüm futbolcu kardeşlerimiz bu maça inandı. Geçmişte yaşadığımız başarıları tekrar yaşamak istiyoruz. Yarın ki mücadeleyi geçip final oynayacağımıza inanıyorum. Maçın ardından Topçular İskelesi'nde taraftarlarımızı tekrar görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Fenerbahçe Bursaspor İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title