Haberler

Bursaspor-Gençlerbirliği Soyunma Odaları

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk karşılaşması sonrasında Bursaspor'da 1-1'lik beraberlik sonrası üzüntü, Gençlerbirliği'nde ise sevinç vardı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk karşılaşması sonrasında Bursaspor'da 1-1'lik beraberlik sonrası üzüntü, Gençlerbirliği'nde ise sevinç vardı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, güzel bir maç olduğunu belirtirken, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaralı ve Eskişehirli hakemlerin yardımcı olarak görevlendirmesini eleştirdi.

Şenol Güneş, "Gol yemeden kazanmak istiyorduk. Tempolu oynayamadık. Rakibin savunma anlayışı vardı. Cumartesi günü maç oynadıkları için daha diriydiler. Buna rağmen biz 4 net gol pozisyonu bulduk. Bunu yaparken rakibe de şans verdik. Orta alanda yorgunluk nedeniyle oyunu kontrol edemedik. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Ancak Yusuf Namoğlu bize genel anlayışı anlatsın, öğrenelim. Yardımcı hakem sarı ve kırmızı kart neye göre gösteriliyor öğrenelim. Gosso yardımcı hakemin gözü önünde tekme atıyor attırmıyorsun. Benim oyuncum için devreye girip attırıyorsun. Onu da attır. Benim oyuncumu da attır. İlker Meral psikolojik olarak maça hazır değildi. Yanlış karar verdi. Kötü yönetime karşın iki takımda oynamaya çalıştı. Biz kendimizi yargılayacağız. 1-1 eleyebiliriz, elenebilirizdi. Benim çözemediğim olay rakip Ankaralı, cumartesi günü Eskişehirspor ile maçımız var. Yardımcı hakemler biri Eskişehir'den diğeri Ankara'dan. Böyle olunca şüphe duymamak mümkün değil. Böyle olunca oyuncularda haklı olarak sinirleniyor. Sinirlenmemesi lazım ama olmuyor" dedi.

BAKKAL: İSTEDİĞİMİZİ ALDIK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede güzel bir maç olduğuna dikkat çekti. Bakkal şunları söyledi: "Gerçekten güzel, tempolu bir maç oldu. Gerginlik olması istemedik. Ben futbolun sertliğine varım. Bursaspor ligde çok iyi yerde konumda. Keşke kırmızı kart olmasaydı. Bursaspor hafta arasında tempolu maç oynamıştı. Biz düşeneceğini bekledik, ama olmadı. Kadromuzda rotasyon yaptık. 8-9 gencin arasına tecrübeli isimleri koyduk. İlk devre oyun planımız tuttu. Bursaspor'un forvetini durdurup sonuca gitmeyi düşündük. İlk yarı Volkan kaçırdıkları vardı. Bizim bir şutmuzda top direkten döndü. İkinci yarıya yürekli başladık. Golü bulduk. Ama skor 1-1 oldu. Net pozisyon bulduk. İstediğimiz sonucu aldık. Avantaj elde ettik. Lige konsantre olmalıyız."

Basın mensuplarının hakemle ilgili sorunusa ise Mesut Bakkal, "Hakemle ilgili konuşmayayım" diye cevap verdi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Gençlerbirliği Şenol Güneş Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title