Haberler

Bursaspor - Gaziantepspor Maç Sonu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin 2. haftasında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada her türlü sıkıntıya rağmen kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin 2. haftasında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada her türlü sıkıntıya rağmen kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

SAĞLAM: KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇI KAYBETTİK

Terör olayları nedeniyle şehitleri rahmetle anarak sözlerine başlayan başarılı teknik adam, maçla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Kendi taraftarımız önünde sezonun ilk maçını oynadık. Kazanıp hem geçtiğimiz haftanın moral bozukluğunu atmak hem de kökten değişen takımın geçiş sürecinde moralimizi motivasyonumuzu artırmak istedik. İlk devre üretken olamadık. İkinci yarı tempoyu artırdık. Pozisyonlar ürettik ama değerlendiremedik. Son dakikada gereksiz bir riskle kendimize yakışmayacak bir gol yedik ve mağlup olduk. Şunu samimiyetimle söylüyorum; bizim bugün kazanmamız gerekiyordu. Her türlü sıkıntılar, yeni katılanlar sorunlar olabilir ama kazınmamız gerekiyordu. Ben geleceğe iyimser bakıyorum. Önümüzdeki hafta hem anlaşmış olduğumuz oyuncunun gelecek olması, orta bölgedeki oyuncunun takıma katılması, Stoch'un da birkaç antrenmanla takımla birlikte olduğunu düşünürsek, ilerde takımla ilgili sıkıntılar ortadan kalkabilir. Bu sıkıntıları bir dönem daha yaşayacağız. Yapmamız gereken bu dönemde daha az puan kaybı ile süreci aza indirmek. Sonuçta mağlup olduk, üzüldük ama önümüzdeki hafta Medipol Başakşehir ile önemli karşılaşma oynayacağız. İnşallah bugün yaşadığımız olumsuzlukların her geçen gün azalarak, bu sıkıntılı süreci atlatacağımız moral motivasyonu bulacağımıza inanıyorum."

TOPÇU: OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise ilk hafta mağlup olduklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"İlk hafta mağlubiyetle başlamıştık. 10 kişi oynadığımız maçı kaybetmiştik. Son dakikada oyun disiplininden kopunca goller geldi. Bugün de aynı karşılaşma oldu. Keyif olmamız gerektiğini defalarda söyledik. Zevkli maç oldu. Her iki takımında pozisyonları vardı. Onlar yararlanamadı, biz yararlandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir maçtı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş maçı var. Biz bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah kazanırız." Topçu, Emre'nin ceza alanında düşürülmesiyle ilgili, "Maçtan sonra konuşmak kolay, ne olduğunu bilmiyorum" diye konuştu.

BENİM İÇİN GRUR VERİCİ

Ertuğrul Sağlam'dan da övgüyse söz eden Topçu, "Benim Spor Toto Süper Ligdeki ikinci maçım. Bursa'da çok büyük başarılar elde ettik. Çok anılarım var. Burada kazanmak benim için gurur verici. Çok iyi bir takım Bursaspor, çok iyi bir hocaları var. Ama takımın biraz zamana ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Gaziantepspor Mutlu Topçu Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
title