Haberler

Bursaspor - Galatasaray Maçının Ardından Olaylar Çıktı

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş müsabakasının ardından olaylar çıktı.

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş müsabakasının ardından olaylar çıktı.

Galatasaray'ın, Bursaspor'u 5-2 yenmesinin ardından stadyum çevresinde olaylar çıktı. Maç esnasında Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, yönetimini istifaya davet eden taraftarlar, maç sonunda taşkınlık çıkarttı. VIP girişine şişe ve su fırlatan taraftarlara polis biber gazı ile müdahale etti. Çıkan arbede sonrasında bir taraftar gözüne isabet eden cisim sonucu yaralandı. Yaralı vatandaşı, polis güçlükle sakinleştirdi. Yaşanan kovalamaca sırasında taraftarlar polise taşla karşılık verdi. Çıkan olaylarda 4 polisin de yaralandığı belirtildi. Olayla alakalı 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

KÖRÜSTAN'DAN MAÇIN HAKEMİNE TEPKİ

Öte yandan Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, karşılaşma sonrasında soyunma odalarına girdi. Körüstan, burada hakem İlker Meral'a, 'Siz bizim hakkımızı yediniz, bu kadar küfrü ben yiyorum' diyerek tepki gösterdi. Körüstan'ın tepkisi basın toplantısını bekleyen gazeteciler tarafından da duyuldu.

TARAFTARLARDAN İRFAN BUZ'A DESTEK

Bursaspor taraftarları karşılaşma sonrasında teknik direktör İrfan Buz'a sahip çıktı. Takım otobüsüne bindiği sırada taraftarlar tarafından çağrılan Buz'a, tezahüratlarla destek verildi. Ayrıca Bursaspor taraftarları, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Tugay Kerimoğlu ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray İrfan Buz Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title