Haberler

    Bursaspor-Fenerbahçe: 1-1 | Maç Özeti ve Golleri

    Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Bursaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

    Fenerbaahçe Bursaspor'al deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bursaspor-Fenerbahçe maçının özetini ve gollerini Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyin.

    Süper Lig 10. haftasının önemli mücadelesinde Bursaspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Goller 3. dakikada Bursaspor'da Volkan Şen ve 66'da Fenerbahçe adına Kuyt'tan geldi.

    Maçtan dakikalar


    Bursaspor, karşılaşmanın 3. dakikasında 1-0 öne geçti. Bu dakikada gelişen ev sahibi ekip atağında, orta sahada Belluschi'nin ara pasında Fenerbahçe ceza sahası önünde topla buluşan Volkan Şen, kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

    11. dakikada, konuk ekip atağında, Alper Potuk'un orta sahadan attığı ara pas ile topla buluşan Emenike'nin, Bursaspor ceza sahası içinde yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, kaleci Harun Tekin'de kaldı.

    15. dakikada, Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Caner Erkin'in Bursaspor ceza sahası içine yaptığı ortaya penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Kuyt'ın kafa vuruşunda top, üstten auta gitti.

    33. dakikada, Bursaspor'un orta saha sol çaprazında kazandığı serbest vuruşu Josue bekletmeden kullanarak topu sağ kanatta bulunan Volkan Şen'e aktardı. Topla ceza sahasına giren Volkan Şen'in vuruşunda meşin yuvarlak, üstten auta çıktı.

    35. dakikada, yerini Hasan Ali Kaldırım'a bırakan Caner Erkin, bu oyuncu değişikliğine büyük tepki gösterdi. Saha içinde topu yere vuran Caner Erkin, daha sonra sarı-lacivertlilerin bulunduğu yedek kulübesine tepki göstererek soyunma odasına gitti.

    40. dakikada, Bursaspor'un orta sahada kazandığı serbest vuruşu Josue kullandı. Bu oyuncunun ceza sahası içine yaptığı ortada Civelli, topu kafayla altıpasın içine gönderdi. Burada bulunan Bakambu'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Volkan Demirel'de kaldı.

    Karşılaşmanın ilk yarısı, Bursaspor'un 1-0 üstünlüğüyle bitti.

    İkinci yarıda Fenerbahçe rakibine oranla daha baskılı bir oyun oynayarak gol bulmaya çalıştı. 48. dakikada Bakambu arka direkte önemli bir fırsat yakaladı ama değerlendiremedi. 53. dakikada Belluschi sağdan gelen ortada muhteşem vurdu ama Volkan son anda tokatladı.

    66. dakikada Kuyt'ın sol kanattan yaptığı orta Meireles ve Emenike'yi geçti, kaleci Harun'u şaşırtan bu top doğrudan kaleye gitti ve skora denge geldi: 1-1

    80. dakikada Bursaspor çok etkili geldi ama ceza alanına atılan topu iyi kontrol eden Volkan Şen, Volkan Demirel'e takıldı.

    82. dakikada Bursasapor çok net bir gol fırsatını değerlendiremedi, Bekir Yılmaz aşırttı ama kaleye yönelen topu Kadlec çıkardı. Sonrasında Kadlec'e yapılan harekete faul kararı verildi. 86. dakikada Volkan Şen kaleciyle karşı karşıya kaldı ama penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruş dışarı çıktı. 88. dakikada Ozan İpek'in seken topa volesi Hasan Ali'nin müdahalesiyle direkten döndü.

    Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bursaspor'la Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.

    Bursaspor-Fenerbahçe maçından notlar


    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe müsabakası öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar, sarı-lacivertlilerin milli kalecisi Volkan Demirel'e tepki gösterdi.

    Ligin geride kalan karşılaşmalarına oranla Fenerbahçe maçına biraz daha fazla ilgi gösteren ve stadı büyük oranda dolduran Bursaspor taraftarları, mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel aleyhine ilginç tezahüratlar yaptı.

    Bursasporlu taraftarlar, A Milli Takımın Kazakistan ile oynadığı müsabaka öncesi bir grup taraftarla yaşadığı diyaloğun ardından stadı terk eden kaleciye, "Volkan pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım", "Volkan dışarı" tezahüratlarında bulundu. Buna karşı kendilerine ayrılan bölümü dolduran sarı-lacivertli taraftarların ise Demirel'e sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin 9. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inden bir oyuncu değişikliğiyle takımını Bursaspor karşısına çıkardı. Kartal, Hasan Ali Kaldırım'ın yerine Caner Erkin'e Bursaspor maçında ilk 11'de forma verdi.

    Sarı-lacivertlilerde, sakatlığı geçen Emre Belözoğlu ile Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Sow, Webo, Selçuk Şahin ve Bruno Alves, karşılaşmaya yedek kulübesinde çıkan oyuncular oldu.

    Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ilk 11'inde değişiklik yapmadı.

    Yeşil-beyazlılarda, Okan Kocuk, Ertuğrul Ersoy, Ozan İpek, Emre Taşdemir, Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz ve Enes Ünal, maça yedek kulübesinde çıktı.

    Bursaspor'un sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı Samuel Holmen, sözleşmesindeki madde nedeniyle bu karşılaşmada yer almadı.

    Kafileyle Bursa'ya gelen ve cezası bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, takımı stada uğurladıktan sonra karşılaşmayı otelde televizyondan izlediği öğrenildi.

    Caner Erkin'den İsmail Kartal'a: ''Bu takımda bir daha oynamam''


    Fenerbahçe'nin kanat oyuncusu Caner Erkin, 35. dakikada oyundan alınınca İsmail Kartal'a sert tepki gösterdi.

    Fenerbahçe'de sarı kartı bulunan Caner Erkin, 35.dakikada oyundan alınmasına tepki gösterdi ve İsmail Kartal'a tepki göstererek soyunma odasına gitti. Oyundan alınışına tepki gösteren Caner'in hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdiğini iddia eden ve ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi gerektiğini belirten Bursalı oyunculara Aydınus, tepkisi bana değil yedek kulübesine dediği görüldü.

    Caner Erkin, önceki sezon da Ersun Yanal tarafından Kayseri Erciyes maçında sarı kartı olduğu için oyundan alınmıştı.

    Bu arada Caner Erkin'in oyundan çıkarken söylediği sözler olay yarattı. Caner, oyundan çıkarken bu takımda 'bir daha oynamam ben' dediği görüldü.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Volkan Demirel Caner Erkin Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title