Haberler

    Bursaspor, Eskişehirspor'u Konuk Ediyor

    Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor, sahasında komşusu Eskişehirspor'u konuk ediyor.

    Sezona büyük hedeflerle giren ve üst sıralar için iddialarını sürdürmek isteyen Bursaspor ile Eskişehirspor, bu hafta kozlarını paylaşacak.

    Bursaspor'un Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Her maçı kazanmak istiyoruz ve o gücümüz de var. Bunda başlangıcın iyi olması önemli. O da Eskişehirspor maçı olacaktır" dedi. Şimdiye kadar oynadıkları 5 müsabakada 6 puan alabildiklerini ve 9'uncu sırada yer aldıklarını hatırlatan Güneş, bunun beklentilerinin altında olduğuna dikkati çekti.

    Eskişehirspor, ligin 6. haftasında karşılaşacağı Bursaspor ile deplasmanda yaptığı son 6 maçta bir galibiyet alabildi. Bursa deplasmanına 35 kez giden siyah-kırmızılılar, bu karşılaşmaların sadece 4'ünü kazandı. Eskişehirspor, rakibiyle deplasmanda 10 kez berabere kalırken, 16 karşılaşmayı da kaybetti. Deplasmandaki son 6 maçta Bursaspor'a karşı 3 mağlubiyet, bir beraberlik ve bir galibiyeti bulanan "Es-Es"ler, filelerini 54 gol görürken, rakibine 25 gol attı. "Kırmızı şimşekler", bu maçlarda rakibine bir maçta en fazla 3 gol atabilirken, kalesinde de en fazla 4 gol gördü.

    BURSA'DA İKİ ÖNEMLİ EKSİK

    Bursaspor'da bu karşılaşmada sarı kart cezalıs olan golcü oyuncu Fernandao arkadaşlarını yalnız bırakacak. Sakat olan Bakaye Traore de sahaya çıkamayacak. Eskişehirspor'da ise tedavilerine devam edilen Jerry Akaminko ve Aytaç Kara ile omuzundan sakatlığı bulunan Erman Kılıç maçta forma giyemeyecekler.

    MUHTEMEL 11'LERBursaspor: Harun, Civelli, Serdar, Ozan, Şener, Behich, Belluschi, Volkan, Josue, Ozan, Enes

    Eskişehirspor: Boffin, Kamil, Birol, Berkay, Kaan, Erkan, Lawal, Hürriyet, Sissoko, Ömer, Mirkan

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Eskişehirspor Şenol Güneş Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title