Haberler

Bursaspor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Chritoph Daum, taraftarlar açısından sevinç olduğunu belirterek, Eskişehirspor karşısında ikinci derbi müsabakasını da kazandıklarını söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Chritoph Daum, taraftarlar açısından sevinç olduğunu belirterek, Eskişehirspor karşısında ikinci derbi müsabakasını da kazandıklarını söyledi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Eskişehirspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan, Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, taraftarlar açısından çok sevinçli olduğunu belirterek, "Bugün ikinci derbi müsabakasını da kazandık. Bu galibiyetle yönetimimiz için de iyi oldu. Bize inanılmaz derecede destek oldular. Bizler bunu geri verince mutlu oluyoruz. İkinci müsabakamızda hemen hemen istediklerimizi sahaya yansıttık. Maça baskılı başlamak istedik. Baskının sonucunda öne geçtik. 1-0'dan sonra oyun biraz dengelendi ama bir tane gol pozisyonu vermedik. Devre arasında bu baskıyı nasıl devam ettirebiliriz ve sonuca nasıl gideceğimizi futbolcularımızla konuştu. Devre arasında iki kanatlar hakkında konuştuk. Bu konuşmalarda sonra sahaya bu yansıdı. Ozan Tufan'ın sağ kanattan çok güzel ortasında Fernandao ile 2-0'ı yakaladık. 2-0'dan sonra fazla ofansif oynamaya başladık ve dengeyi kaybetti. Sonra maç 2-1 oldu. Eskişehirspor sonra dengeyi sağladı. Herkes Eskişehirspor'un ne kadar tehlikeli bir takım olduğu gördü. Eskişehir kesinlikle maça ortak olmak istedi. Biranda oyun dengelendi ve açık oldu" dedi.

"PENALTI ÖNEMLİ BİR POZİSYONDU"

Penaltı pozisyonuna da değinen Daum, şöyle devam etti:

"En önemli pozisyonlardan bir tanesi penaltı pozisyonuydu. Onu gole çeviremedik. Onun akabinde sinirli bir maç oldu. Burada futbolcularımdan şunu bekledim; top alışverişlerimizin daha iyi olması gerekirdi. Bunu yapmadık rakiple açık oyun oynadık. Futbolcularım çok istediler ve mücadele ettiler. Bunun akabinde 3. gol geldi. Sevinçli olduğumuz durum Fernandao'nun 2 tane gol atması. Böyle bir golcüyü aldığınız zaman herkes gol bekliyor. Kendisi geçen müsabakalarda çok çalıştı ve gol kaydedememişti. Bir futbolcu için ilk gol önemlidir. Bu golü bugün attığı için mutluyuz."

"YENİ TRANSFERLERLE İLGİLİ SABRA İHTİYACIMIZ VAR"

Ozan Tufan ve Oğuzhan Aynaoğlu'nun da performansını değerlendiren Daum, şu açıklamayı yaptı:

"Genel olarak Ozan Tufan iyi bir oyun sergiledi. Genç futbolcumuz, oyununu iyiyle süsledi. Bizim sistemimizi erken anladı. Oğuzhan oyuna girdi ve 3. golde pay sahibi oldu. Oda aldığımız futbolculardan birkaç adım öndedir. Fernandao gibi Oğuzhan kardeşimiz de taktik idmanlarda bulundu. Takıma çok iyi entegre olmuş. Diğer arkadaşlara bakıldığında takıma entegre olayı kolay değil. Bekir arkadaşımızda sahadaydı. Ama nerede duracağını ne yapacağını öğrenmek zorunda. Çok çalışmamız gerekiyor. Yeni futbolcularla ilgili sabra ihtiyacımız var. Fernandao'yu sezon başında istemiştim. Fakat olmadı. Buraya geldi bize inanılmaz katkı sağlayacaktır."

Bir gazetecinin 'Fernandao'nun ilk golünden sonra cebinizden bir şey çıkartıp öptünüz. Bunun ne olduğunu öğrenebilir miyiz?' sorusuna Daum, "Hatırlamıyorum ama şunu söyleyebilirim. Fernandao'nun uzaktan kumandası değildi" cevabını verdi.

BEKİR YILMAZ: "BÖYLE BİR TARAFTARIN ÖNÜNDE İLK KEZ OYNADIM"

İkinci yarıda oyuna giren Bekir Yılmaz ise, şöyle konuştu:

"Bugün benim ilk maçımdı. Heyecanlıydım. Güzel maç oldu. Coşkulu bir maç oynadık. Bugün kazanmayı çok istedik. Yükselen bir grafiğimiz vardı. Bu daha da iyi olacak. Beni oynatan hocamıza teşekkür ediyorum. Beni heyecanlandıran atmosfer oldu. Ben ilk defa böyle taraftar önünde oynuyorum. Onun içinden elimden gelen ne varsa yapacağım."

OZAN TUFAN: "TAKIM OYUNUNU ÇOK İYİ OYNUYORUZ"

Eskişehirsporla art arda zorlu maçlar oynadıklarını ifade eden genç futbolcu Ozan Tufan, "Öncelikle zor bir maçtı. Rakibimizi hafta içinde iyi değerlendirdik. Onun karşılığını aldık. Takım oyununu çok iyi oynuyoruz. Bunun neticesi maçta ortaya çıkıyor" dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM: "MAÇLA İLGİLİ YORUM YAPMAYACAĞIM"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, müsabakanın ardından çok kısa bir açıklama yaptı. Maçla ilgili yorum yapmayacağını dile getiren Sağlam, "Oyun çok iyi olmadı. Onun dışında bir çok kötü şey vardı. Çok fazla yorum yapmanın benim açımdan bir anlamı yok, iyi akşamlar" diye konuştu.

Maçın zorluğuna değinen Eskişehirsporlu Onur Bayramoğlu, "Hafta içinde de Bursaspor karşısında mağlubiyet almıştık. Bugün amacımız galibiyetti. Bunu başaramadık. Taraftarımız ve camiamızdan özür diliyoruz. Bunu önümüzdeki haftalarda tekrarlamayacağız" açıklamasını yaptı.

SERVET ÇETİN: "BURSASPOR BİZİ BUNALTTI"

Maçın önemine değinen Eskişehirspor Kaptanı Servet Çetin, "Hafta içi oynadığımız maçtan sonra bu müsabaka önem kazandı. Bu maça da kötü başladık. Bursaspor sağlı sollu ortalar ile bizi bunalttı ve golü buldu. Risk aldığımız dönemlerde de Bursaspor iyi kontraya çıkan bir takım. Bunun sonuncunda pozisyonlar verdik ve mağlup olduk. Bunlardan ders çıkartmamız gerekiyor" açılamasında bulundu.

"PENALTIYI TAHMİN ETTİM"

Futbolculuk kariyerinde ilk defa kaleye geçtiğini açıklayan Çetin, "Maçın sonlarına doğru arka adalemden sıkıntım vardı. Problem artar diye kaleye geçtim. Taiwo'nun penaltıyı sağ köşeye atacağını tahmin ettim. Boyun uzun olduğu için oraya uzandım ve kurtardım. Tabi mağlup olduktan sonra kurtarmanın bir anlamı kalmıyor" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Christoph Daum Eskişehirspor Ozan Tufan Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title