Haberler

Bursaspor'dan İstifa Eden 4 Yönetici Açıklama Yaptı

Bursaspor yönetiminden istifa eden Hüseyin Akdemir, Osman Makalakçı, Mustafa Oran ve Mustafa Vardar, açıklaması yaptı.

Bursaspor yönetiminden istifa eden Hüseyin Akdemir, Osman Makalakçı, Mustafa Oran ve Mustafa Vardar, açıklaması yaptı. 4 yöneticinin imzasını taşıyan yazılı açıklama şöyle:

"Bu yazı pişmanlık ya da sadece basit bir istifa dilekçesi değildir. Aynı zamanda yola beraber çıktığımız Recep Bölükbaşı'na seslenişimizdir. Her Bursaspor'lu gibi bizimde hedefimiz Bursaspor'a bir değer katmak, geleceğini daha da aydınlatmak, başarılara ve kupalara koşmak idi. Bursa'da yaşayan ve Bursaspor'u destekleyen herkesin olduğu gibi bizimde yeşil beyaz hayallerimiz vardı. Ancak Genel Kurul sonrası bir tek kişi her şeye karar verdi. O da başkan Recep Bölükbaşı idi. O tek başına bir yönetimdi. Keyfi davrandı. Seçilen yöneticileriyle değil, yetkisiz etkisiz isimlerle Bursaspor'u yöneteceğini sandı. Bu da yetmezmiş gibi kendi kafalarınca bir transfer komitesi kurdular ve bu üç kişi haricinde diğer yönetim kurulu üyelerini dışarıda bırakacak şekilde kapıları kapattılar. İçerisinde bulunduğumuz yönetim kurulunca alınan kararlar bize SMS ile tebliğ edilmeye başlandı. Kapalı kapılar arkasında yapılan transferlerden üç, beş kişi haricinde kimsenin haberi olmuyordu. Elimizden gelen her türlü mücadeleyi göstermemize rağmen Yönetici olarak irademizin hiçe sayıldığı bu yapıda daha fazla kalmayı doğru bulmuyoruz. Gördüğümüz lüzum üzerine değil, bu tutarsızlıklar ve prensipsizlikler üzerine istifa ediyoruz. İstifa dilekçelerimizi bugün kulübe ayrı ayrı sunduk. Bize değişim umuduyla oy veren, ancak zaman içinde tek kişilik bir yönetimin meydana getirdiği tüm olumsuzluklardan dolayı çok değerli Bursaspor taraftarından ve delegelerinden özür diliyoruz." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Bölükbaşı Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title