Haberler

Bursaspor'dan Gürcistan Takımına Dostluk Yemeği

Güncelleme:

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Gürcistan takımı Chikhura Sachkhere'nin yönetim kurulu üyelerine dostluk yemeği verdi.

Bursaspor kulübünden UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Gürcistan takımı Chikhura Sachkhere'nin yönetim kurulu üyelerine dostluk yemeği.

İftar saatinde gerçekleşen yemeğe Yeşil Beyazlı kulübün Başkanı Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Sapan, Nejat Çölek, Ali Büyükkurt ve Sadettin Garip'in yanı sıra FC Chikhura Sachkhere Başkanı Nugzar Dekanoidze ve Yönetim Kurulu üyeleri, UEFA Delegesi Paul Krahenbuhl'da katıldı.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri gecenin sonunda misafir takım yönetimine İznik çinisi ve kestane şekeri armağan etti.

Bölükbaşı yaptığı konuşmada; "Sayın Başkan Nugzar Dekanoidze ve yönetim kurulu üyeleri, sevgili UEFA Delegesi Paul Krahenbuhl öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Takımımızın bu yıl Avrupa kupalarındaki aralıksız 5. sezonu olacak. Bu tür organizasyonların en güzel yeri ise kilometrelerce öteden edindiğimiz dostluklar. Bu akşam yine burada bu dostlukları pekiştiren yemekte birlikteyiz. Kendilerini burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Az önce başkanımızla kısa bir sohbetimiz oldu. Kendisi Bursa şehrini çok beğendiğini söyledi. Burada kalacakları 2 gün içerisinde şehri gezme fırsatı da bulacaklardır. Kendilerine Bursa'mızın Osmanlı'nın başkenti olduğu ve aynı zamanda sanayi ve turizminde önde geldiğini ve marka bir şehir olduğunu belirttim. Yarın oynanacak müsabakada hak edenin kazanmasını temenni ediyorum. Bu müsabakaların en güzel yanı sizleri tanımak ve dostluklar edinmektir. Yarınki müsabaka inşallah centilmence ve fair play ruhuna uygun olarak geçer. Sizleri burada görmekten mutluluk duyduk."dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Bölükbaşı Gürcistan Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title