Haberler

Bursaspor'dan Aziz Yıldırım'a: Şike Yaptık Ama Herkes Yaptı Diyen Biz Değiliz

Güncelleme:

Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "2010 yılındaki şampiyonluk incelensin" sözünün ardından sert bir açıklama yayımladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın NTV'de katıldığı bir programda söylediği " Bursaspor'un 2010 yılındaki şampiyonluğu incelensin" sözünün ardından Yeşil-Beyazlı kulüp resmi sitesinden sert bir açıklama yayımladı. İşte Bursaspor'un yapmış olduğu o açıklama:

"BECERİKSİZLİĞİNİ ÖRTMEYE ÇALIŞAN ACİZ"

"Bursaspor Kulübü olarak, 2010 yılındaki tertemiz şampiyonluğumuzla ilgili sakladığımız, gizlediğimiz, bizim bilmediğimiz ya da bilip de söylemediğimiz hiçbir şey yok...

Ancak kaybettiği her şampiyonluğun, her Avrupa'dan elenişin ardından, başka şampiyonluklara çamur atarak, başarısızlığını ve beceriksizliğini örtmeye çalışan, kendi çıkarları için gözünü kırpmadan öfkeyi örgütleyen birinin, dün gece yine 'o sezon incelensin', 'bu sezona bakılsın' diyerek geçmişi karalamaya çalışması, acizliğin, zavallılığın, çaresizliğin, kendi bataklığından kurtulmaya çalışmanın bir göstergesidir.

"TEMİZ ZAFERİN ÜZERİNE GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLAR..."

2010 yılındaki o tarihi şampiyonluk Türkiye'nin içine sinmeseydi eğer, o gece neredeyse bütün Türkiye, sokağa çıkıp Bursaspor'un şampiyonluk sevincine ortak olabilir miydi?

Üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen, belgesiz ve somut dayanağı olmayan itham ve imalarla hala o temiz zaferin üzerine gölge düşürmeye çalışanlar, emellerine ulaşamayacaklar, bundan eminiz.

Çünkü kendimizden eminiz...

Alnımız ak, başımız dik. 2010 sezonunun incelenmesine hiçbir itirazımız yok.

Attığımız 65 gol, 23 galibiyet ve 75 puan incelensin.

"2-0'DAN 3-2'LİK KADIKÖY ZAFERİ İNCELENSİN"

2-0'dan 3-2'lik Kadıköy zaferi incelensin.

Ama asıl incelenmesi gereken, attığımız golleri 6 sene sonra saha dışında çıkartmaya çalışanların gayretidir.

Tapelerde ortaya çıkan 'Bursaspor'u hesaba katmamışız' ifadesi de incelenmelidir, sürülen tarlalar da...

Bizim şampiyonluğumuzun incelenmesi uzun sürmez ama sıra diğer şampiyonluklara geldiğinde vakit yetmeyebilir.

"ŞİKE YAPTIYSA HERKES YAPTI DİYEN BİZ DEĞİLİZ"

"Şike yaptık ama herkes yaptı." diyen biz değiliz...

"Yaptıysak kulüp için yaptık.",

"Yaptık ama sahaya yansımadı." da demedik.

Biz, topu eliyle önüne aldığını hakeme itiraf edip, attığı golü iptal ettirecek kadar haysiyetli bir futbolcu grubuyla o temiz şampiyonluğu elde ettik.

"GİYDİĞİMİZ AYAKKABILARIN İÇLERİ DE KONTROL EDİLEBİLİR"

İddia edildiği gibi o sezon menajerlerin sahip olduğu oyuncuların hangi takımlarda oynadığına bakılması kafi gelmezse eğer, o sezon giydiğimiz ayakkabıların içleri de kontrol edilebilir.

Biz kendimizden eminiz...

Ancak asıl endişemiz, millet olarak el birliği ile omuz omuza yarattığımız dayanışma ve huzur ikliminin bu gündemle zarar görme ihtimalidir.

Farklı görüş ve renklerin kardeşliğine dair çok güçlü temellerin atıldığı, tek millet refleksiyle tek bayrak altında toplandığımız o 15 Temmuz ruhunu zedeleyecek hiçbir tartışma ve kısır çekişmenin içinde yer almak istemediğimizin bilinmesini istiyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title