Haberler

Bursaspor'da Passolig Kart Satışları Başladı

Güncelleme:

Bursaspor'da yeni sezonda geçerli olacak Passolig kart satışları başladı.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, A takımın 2014-2015 sezonundan itibaren oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında, 14 Nisan 2014'den itibaren zorunluluk haline gelen Passolig kart uygulamasının yapılacağı bildirildi.

Kanun gereği, futbol müsabakalarını takip etmek isteyen taraftarların, Passolig kart sahibi olma zorunluluğu getirildiğinin belirtildiği açıklamada, taraftarlara hitaben şu ifadeler kullanıldı:

"Passolig kartınızı 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Bursa Atatürk Stadyumu Ana Gişesi ayrıca 18 Temmuz 2014 tarihinden itibaren de Merinos Stadyumu Kombine Satış Noktası'ndan beklemeden alabileceksiniz. Taraftarlarımız ayrıca ister Bursa'da şu anda 311 noktada bulunan Aktif Nokta makinelerinden, ister internetten, ister cep telefonundan 'www.passolig.com.tr'ye girip kolayca Passolig başvurusu yapabilecek. Kartınızı alabilmeniz için başvuru formunu doldurup, fotoğrafınızı yükleyip, 20 lira vizeleme bedelini ödemeniz yeterli. Sonrasında kartınız ister adresinize kurye ile isterseniz de stat gişemizden ya da anlaşmalı PTT şubelerinden teslim edilecektir."

Açıklamada, ayrıca Passolig kart almak için taraftarların yanlarında TC kimlik numaralı ehliyet veya nüfus cüzdanı ile güncel bir vesikalık fotoğraflarını getirmeleri gerektiği, kimlik üzerindeki fotoğrafların güncel ise bu fotoğrafın da kartta kullanılabileceği kaydedildi.

Bu arada 0-6 yaş arası çocuklar için Passolig kartı almak gerekmediği, bu yaştaki çocukların müsabakalara ücretsiz alınacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Passolig Kart Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title