Haberler

Bursaspor'da Ozan İpek ve Aydın Umutlu

Bursaspor'un iki tecrübeli oyuncusu kaptan Ozan İpek ve geçtiğimiz sezon Medicana Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Aydın Karabulut sabah yapılan antrenmanın ardından medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Ozan İpek ve Aydın Karabulut, yeni sezondan umutlu olduklarını söyledi.

OZAN İPEK,SAĞLAM'IN GELMESİNE SEVİNDİM

Tecrübeli sol kanat oyuncusu Ozan İpek, yaptığı açıklamada Ertuğrul Hoca'nın göreve gelmesine en çok sevinen isimlerin başında geldiğini açıkladı. Ozan İpek sezon öncesi hazırlıkları hakkında şu açıklamalarda bulundu;

"Bildiğiniz üzere 3 gündür çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ertuğrul Hocayla birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Geçen yıllardan Ertuğrul Hoca'nın çalışma temposunu biliyoruz. Biz futbolcular için zor ama çok önemli çalışmaların olduğu bir dönemdeyiz. Amacımız sezona en iyi şekilde girebilmek."

GEÇEN SEZON KABUS GİBİ GEÇMİŞTİ

Geçen sezon geçirdiği sakatlıklar ile şansız sezon geçirdiğini belirten Ozan, "Oynadığım bir maçta burnum kırıldı birinde ise dizimden sakatlandım. Daha sonra toparlanma sürecim oldu. O dönemde takımın performansı da çok iyi gitti ve takıma girmekte zorlandım. Şenol Hoca'da beni oynatmamakta haklıydı. Yeni sezonda Ertuğrul Hoca'nın yeniden Bursaspor'a gelmesine en çok sevinen kişilerin başında geliyorumdur. Çünkü beni en iyi tanıyan ve neler yapabileceğimi en iyi bilen kişi. Çok sevindim. Umarım yeni sezonda eskiden yaşamış olduğumuz başarıları yakalarız" dedi.

AYDIN: HEDEFİMİZ SÜPER KUPA

Geçtiğimiz sezonu Medicana Sivasspor'da kiralık olarak geçiren ve yeniden Bursaspor'a dönen Aydın Karabulut ise yeni sezonda forma giyebilmek için çok çalışacağını belirtti. Yoğun bir tempoda çalışmalara başladıklarını belirten Aydın, "Ağustos ayının 8'inde Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa finaline kadar en iyi şekilde hazırlanacağız. Performansımı en üst noktaya çıkarmak ve taraftarlarımızı mahcup etmemek için çok çalışacağım. Hedefim başarılı olarak formayı çıkartmamak olacak" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Karabulut Ertuğrul Hoca Bursaspor Ozan İpek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title