Haberler

Bursaspor'da Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıkları Başladı

Bursaspor'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları başladı Cemal EKENTOKBURSA, (DHA) Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında 6 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Medipol Başakşehir'la sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına bugün Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı.

Bursaspor'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

Cemal EKENTOKBURSA, (DHA)

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında 6 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Medipol Başakşehir'la sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına bugün Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı.

HAMZAOĞLU İSTANBUL'DA

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, İstanbul'da bir ödül törenine katılacağı için çalışmayı yardımcı antrenör Yıldırım Uran gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda çabukluk ve pas çalışmasının ardından Yeşil-beyazlı futbolcular, taktik ağırlıklı yarı sahada çift kale maç yaptı. İkinci bölüm çalışmasının medya mensuplarına kapatılması dikkat çekti.

YENİLER ANTRENMANDA

Bu arada Bursaspor'un dün akşam kadrosuna dahil ettiği yeni transferleri, Galatasaray'dan kiralanan Jem Paul Karacan ile Trabzonspor'un serbest bıraktığı Deniz Yılmaz, antrenmanda yer aldı. Her iki futbolcu, çalışma öncesinde yardımcı antrenörlerle bir araya gelerek konuştu.

Bursaspor, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın saat 15.30'da basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Özlüce Tesisleri Başakşehir Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title