Haberler

Bursaspor'da, Medipol Başakşehir Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor öğleden sonra yaptığı antrenmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor öğleden sonra yaptığı antrenmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 6'ya 3 kontrol pas oyunu ile devam etti. Yeşil beyazlılar daha sonra taktik çalışma yaptı.

JORQUERA KATILMADI

Buarada dün yapılan çalışmadan sonra dizinde ağrısı bulunan Cristobal Jorquera, takımdan ayrı olarak kondisyon salonunda çalıştı. Yeşil beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürecek ve tesislerde kampa girecek.

ESKİ KAPTAN ERKAN ÖZBEY LOCA ALDI

Bursaspor'da kaptanlık yapmış eski futbolculardan işadamı Erkan Özbey Özlüce Tesislerine gelerek Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Bursa'da doğup, büyüğünü ve Bursaspor'un altyapısından A takıma kadar her kademesinde forma giydiğini belirten Özbey, "Bizler Bursaspor sayesinde bir yerlere geldik. Bugüne kadar hep Bursaspor'dan kazandık. İlk defa Bursaspor'umuza katkımız olsun istedik ve loca almaya geldik" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hamza Hamzaoğlu Başakşehir Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title