Haberler

Bursaspor'da Hamzaoğlu, 3 Futbolcunun Biletini Kesti!

Güncelleme:

Hamza Hamzaoğlu, Advincula ve Josue'den sonra Traore, De Sutter ve Aydın Karabulut'u da kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi.

Teknik direktörlük görevine geldikten sonra 3'te 3 yapan Bursaspor'da Hamza Hamzaoğlu, Advincula ve Josue'den sonra kadroda düşünmediği 3 ismi daha yönetime bildirdi.

3 İSMİ YÖNETİME BİLDİRDİ

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda daha önce Luis Advincula ve Josue'yi takımdan gönderen Bursaspor'da Ali Ay yönetimi de üç futbolcuya kulüp bulmasını bildirdi. Yönetim Tom De Sutter, Aydın Karabulut ve Bakaye Traore'ye kulüp bulmalarını iletti.

CUENCA TAKIM ARIYOR

Bursaspor yönetimi geçen hafta da Isaac Cuenca'nın menajerleriyle bir araya gelmiş, taraflar takımdan ayrılma konusunda el sıkışmıştı. Cuenca bu süreçten itibaren kendisine kulüp arıyor. Isaac Cuenca'nın ayrılışındaki sebebin ailesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Aydın Karabulut Bursaspor Üst Manşet Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

ad:

bumu. adanm

3
14
yanıtYanıtla
verder verememMobil-ANDROID:

gs yukardan baktı 3 seneye Bursa şampiyonlar liginde öyle egolu oyuncu yok Bursa da tam iyi seçim Bursa dev olacak gs de 5. büyük ilahi adalet

10
6
yanıtYanıtla
karacaMobil-ANDROID:

galatasaray 'lıların kulakları çınlasın

8
2
yanıtYanıtla
Mstbg:

Hamza hoca iyi hoca

7
0
yanıtYanıtla
ADANALI TAMER:

YAKISIR HAMZA HOCAYA BIR GALATASARAY LI OLARAK GS BASKANI DÜSÜN SÜN GS NIN DURUMUNU PARASIYLA REZIL OLMAK COK GÜZEL OLSA GEREK SAYIN BASKAN.

5
0
yanıtYanıtla
Gs li di artık Hamza hocalı:

Taraftar olmasa futbol ? un anlamı yok. Ben fedakarlık yapıp cebimdeki parayı bilete forma ya harcıyorum. Takımım beni Avrupa da temsil etmiyor, ligde keyif vermiyor, takım kaybettiği zaman taraftar kadar üzülmüyor, ve de futbolcular ın ayda yılda kazandığı parayı ömrüm boyunca çalışsam kazanamam. Bu adaletsizlikler varken fanatik olmanın, birbirimizle kavga etmenin ne gereği var

5
0
yanıtYanıtla
buda hocami yaaaMobil-ANDROID:

kesin yedeklerin kalbi kirilmasin serdar aziz uzulmesin dengeler bozulmasin diye gonderiyordur en sacma t.drektor

1
2
yanıtYanıtla
Gs li di artık Hamza hocalı:

Sorgusuz sualsiz 3 kupa kazanmış adamı takımdan gönderiyorsun fanatik olmanın, bilet alıp stada gitmenin, store den forma almanın anlamı yok. Hamza hocaya sahip çıkılsaydı Avrupa da da er yada geç başarı gelirdi. Artık fanatik değilim

2
0
yanıtYanıtla
reis:

akhisar hocasıyken devamlı gs ye yatıyordun(yaranmak için), artık kovulduğuna göre gs den öcünü almalısın hemde eze eze yenerek. . . sn hocam.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title