Haberler

Bursaspor'da Görev Dağılımı Yapıldı

Bursaspor'da 51'inci Genel Kurul'da seçilen ve bugün mazbatasını alan yeni yönetim kurulu, Recep Bölükbaşı başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplandı.

Bursaspor'da 51'inci Genel Kurul'da seçilen ve bugün mazbatasını alan yeni yönetim kurulu, Recep Bölükbaşı başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplandı.

Yapılan toplantıya asil-yedek yönetim kurulu üyelerimiz, asil - yedek disiplin ve denetleme kurulu üyelerinin yanı sıra başkan adayları olan Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan da katıldı. Başkan Recep Bölükbaşı basın mensuplarına görev dağılımı ile yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yönetim olarak seçim sonrası tüm kurullarımızla bir araya geldik. Birbirimizi iyi tanıyacağız. Büyük Bursaspor için çalışmalar yapacağız. Hepinize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. İyi bir Genel Kurul geçti. Genel Kurullar hizmete dönüşmesi için yapılan yarış. Çekişmeli ve heyecanlı kongre oldu. Çok çalışacağız. Amacımız Bursaspor'a hizmet olacak. Vakit kaybetmeden hep beraber çok çalışacağız. Tüm Bursa'yı kucakladığımızda ve bütünlük oluştuğunda sezon sonunda 2009-2010 sezonunda oluşan tabloyu yaşatacağız."

GÖREV DAĞILIMI

Recep Bölükbaşı (Yönetim Kurulu Başkanı), Hasan Gülayan (2.Başkan), Mustafa Oran (Başkan Vekili), Nihat Sapan (Genel Sekreter), Kemal Güler (Mali Asbaşkan), Hüseyin Akdemir (İdari Asbaşkan), Necmettin Kocaman (Futbol Şube Sorumlusu), Osman Malakçı (Federasyon Temsilcisi), Ali Turan (Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu), Faruk Bakgör (Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan), Mustafa Vardar (Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan), Ahmet Eraslan (Bursastore Sorumlusu), Halil Özyürek (Amatör Şubelerden Sorumlusu), Ahmet Bozdemir (Tesislerden ve Katlı Otopark Sorumlu Asbaşkan), Konuralp Yeşil (Hukuk İşleri Sorumlusu)

Başkan Recep Bölükbaşı ayrıca Proje ve AR-GE Grup Başkanlığı'na Avukat Cüneyt Özkan'ı ve ekibini getirdiğini ayrıca kulüpte çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Mesut Mestan da Başkan Danışmanlığı'na getirildiğini açıkladı. Pilot takım Yeşil Bursa AŞ'nin başkanlığına ise Kemal Güler getirildi.

Başkan Recep Bölükbaşı, Hukuk işleri, kadınlar, mali ve denetleme komisyonluklarını kurulacağını belirtti. Taraftar ilişkileri için de Taraftar Komisyonu'nun yöneticilerinin Ali Turan, Ahmet Bozdemir ve Ahmet Eraslan'dan oluştuğunu açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Recep Bölükbaşı Mesut Mestan Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title