Haberler

Bursaspor'da Fernandao En Az 10 Gün Takımdan Ayrı Kalacak

Güncelleme:

Bursaspor'da Chikhura Sachkhere maçında sakatlanan Brezilyalı golcü Fernandao en az 10 gün sahalardan uzak kalacak.

Yeşil-beyazlılarda Fernandao şoku yaşanıyor! Bursaspor'da Chikhura Sachkhere maçında sakatlanan Brezilyalı golcü Fernandao'nun en az 10 gün sahalarda uzak kalacak.

İKİNCİ DERECEDE ZORLANMA

Chikhura Sachkhere maçının 56. dakikasında sakatlanan yıldız futbolcunun sağ arka adalesinde ikinci derecede zorlanma meydana geldiği ve en az 10 gün takımdan ayrı kalacağı öğrenildi.

10 GÜN YOK

Yapılan kontroller neticesinde kulüp doktorları Brezilyalı futbolcunun en az 10 gün takımdan ayrı kalacağını, sonrasındaysa çalışmaya başlayacağını bildirdi. Bu durumda Fernandao Bursaspor'un Chikhura Sachkhere ile 24 Temmuz Perşembe günü oynayacağı rövanş maçında forma giyemeyecek.

GÖZLER GENÇ GOLCÜDE

Bursaspor'un deplasmanda elde edeceği sonuca göre tur atlaması durumunda bir sonraki oynayacağı maçın tarihi 31 Temmuz Perşembe. Fernandao'nun bu tarihte oynayıp oynayamayacağı ise uygulanacak tedaviye vereceği yanıta göre belli olacak.

GÜNEŞ'İN TÜM PLANLARI BOZULDU

Bu durum teknik direktör Şenol Güneş'in tüm planlarını bozarken, yeşil-beyazlıların rövanş mücadelesindeki en büyük gol silahı Enes Ünal olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title