Haberler

Bursaspor'da Durmak Yok

Bursaspor bugün sabah saatlerinde zaman zaman yağan yağmur altında yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sezon başı hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'nın Marienfeld Kasabası'nda sürdüren yeşil beyazlılar, bugün sabah saatlerinde yaklaşık 2 saat süren çalışma gerçekleştirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı.

5'e 2 pas pres çalışması ile devam eden antrenmanda daha sonra takımımız 3 gruba ayrıldı. Bir grup tempolu koşu, diğer grup şut son grup ise pas çalışması yaptı. Son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı.

Hafif sakatlığı bulunan Ozan İpek fizyoterapist İlker Arıbaş nezaretinde düz koşu yaptı. Tomas Necid'in ise tedavisine devam edildi.

SAĞLAM"DAN MORAL İZNİ

Bu arada yeşil beyazlı futbolcuların istekli çalışmasının ardından teknik direktör Ertuğrul sağlam, öğleden sonra yapılacak çalışmayı iptal ederek, futbolcularına moral izni verdi. Yeşil beyazlılar yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. - Marienfeldalmanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Bursaspor Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title