Haberler

Bursaspor'da Cezaya Tepkiler Büyüyor...

Bursaspor Başkanı Ali Ay, PFDK tarafından verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezasına tepki göstererek, “Bizim Yeşil Bursa takımımızın 300 kişilik stadı var. Bundan sonraki maçlarımızı orada oynamayı düşünüyoruz.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, PFDK tarafından verilen 1 maçlık seyircisiz oynama cezasına tepki göstererek, "Bizim Yeşil Bursa takımımızın 300 kişilik stadı var. Bundan sonraki maçlarımızı orada oynamayı düşünüyoruz. Bu şekilde oynanacaksa o zaman kulüplerin 45 bin kişilik, 50 bin kişilik stat yapmalarına gerek yok" dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün Medipol Başakşehir mücadelesinde taraftarların neden olduğu saha olayları gerekçesiyle aldığı 1 maçlık seyircisiz oynama cezasına tepkiler sürüyor. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, verilen karara ağır tepki gösterdi. Ay, "Bizim bir de Yeşil Bursa diye bir takımımız var. Onun 300 kişilik bir stadı var. Herhalde bundan sonraki maçlarımızı orada oynamayı düşünüyoruz. Bu tabi ki nüktedan bir açıklama. Üzülmemek elde değil. Ben de maçtaydım. Ne oldu? Tribünler mi yıkıldı? Kıyamet mi koptu? Ben hala anlamış değilim. Olan biten neyse karşılığı bu cezalar mı olmalıydı?" dedi.

"BURSA'YA GİRİŞİMİZİ DE YASAKLAYACAKLAR"

'Ellerinden gelse herhalde bizi Bursa'ya sokmayacaklar' diyen Ali Ay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bursa'ya girişimizi de yasaklayacaklar. Biz yeni bir yönetimiz. Çok kötü bir mali tablo aldık. Biz mali ve sportif başarıyı bir arada götürmeyi düşünüyorduk. Üzülmeyecek gibi değil. Çok kötü cezalar geldi. Bunlarla ilgili hukuki itirazlarımız olacak. Yemin ediyorum ben saha içinde bir olay görmedim. Onun itirazını yapacağız. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bu şekilde oynanacaksa o zaman kulüplerin 45 bin kişilik, 50 bin kişilik stat yapmalarına gerek yok. Şaka için söyledim. Bizim 300 kişilik stadımız var. Oralarda oynarız, 300 kişi gelmese de olur. İşler acısı bir durum. Allah Türk futbolunun yardımcısı olsun." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Başakşehir Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title