Haberler

Bursaspor'da Başkan Adayları Listelerini Verdi

Bursaspor'da 7-17 Haziran tarihleri arasında yapılacak olağanüstü kongre öncesinde başkan adayları İlhan Uslu, Mesut Mestan, Erkan Körüstan, Hayri Yazıcı, Muzaffer Önadım ve Recep Bölükbaşı yönetim listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na teslim...

Bursaspor'da 7-17 Haziran tarihleri arasında yapılacak olağanüstü kongre öncesinde başkan adayları İlhan Uslu, Mesut Mestan, Erkan Körüstan, Hayri Yazıcı, Muzaffer Önadım ve Recep Bölükbaşı yönetim listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na teslim etti.

3 bin 125 kayıtlı üyesi olan yeşil beyazlı kulüpte 2 bin 793 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Genel kurulun 7 Haziran tarihinde yapılabilmesi için salt çoğunluk olan bin 563 üyenin kongre salonunda hazır bulunması gerekiyor, aksi takdirde genel kurul 17 Haziran'da gerçekleştirilecek. Başkan adayları Divan Başkanlık Kurulu'na yönetim listesinde 15 asil, 15 yedek, 3 asil denetleme, 3 yedek denetleme, 3 asil disiplin, 3 yedek disiplin olmak üzere 42 kişilik listesini bugün sundu. Kongre 7 Haziran tarihinde yapılırsa bu listeler geçerli olacak. Eğer genel kurul 17 Haziran'a ertelenirse başkan adayları yalnızca yönetim kurulu asil ve yedek listelerinde değişiklik yapabilecek.

İLHAN USLU: İLKLERİ YAPIYORUZ

Bursaspor Kulübü başkan adayı İlhan Uslu yönetim listesini Divan Başkanlık Kurulu'na teslim etti. Listeyi 7 Haziran'daki ilk oturumda toplanacakmış gibi hazırladıklarını ifade eden Uslu, "7 Haziran'da toplanması için listemizi hazırladık. Toplanmazsa listede çeşitli değişiklik yapabiliriz. Bayan yönetim kurulu üyemiz olacak. İlkleri yapıyoruz. İnşallah Avrupa'da da en iyi seviyeye geliriz" diye konuştu. Uslu'nun yönetim listesi şöyle:

"Selçuk Eren, Recep Aydın, Erkan Kamat, Öztürk Yazıcı, İsa Altıkardeş, Enver Salar, Emel İrgil, Mehmet Emin Aydın, Altuğ Türkkan, Atakan Çorbacı, Serkan Çoban, Emin Kaya, Günay Öztürk, Orhan Kurtuluş."

ERKAN KÖRÜSTAN: LİSTEMİZİ SUNDUK

Bursaspor Kulübü başkan adayı Erkan Körüstan gerçek listeyi verdiklerini belirterek, "Başkanlık açıklamamdan sonra bugün listemizi sunduk. Ayın 7'sinde kongrenin toplanması en büyük dileğimiz. O yüzden gerçek listemizi verdik. Ayın 7'sinde kongre olacakmış gibi hazırlığımızı yaptık" dedi. Körüstan'ın listesi şöyle:

"Rıdvan Şen, Nedim Çelik, Serkan Sabuncuoğlu, Cemal Vardar, İlhan Satık, Necdet Ertaş, Mehmet Aktar, İlyas Kocaefe, Yüksel Çolak, Yusuf Arslan, Adem Sakarya, Osman Akın, Orhan Karaca, Sercan Özkömürcü."

MUZAFFER ÖNADIM: HAYIRLISI OLSUN

Bursaspor Kulübü başkan adayı Muzaffer Önadım listesini Divan Başkanlık Kurulu'na teslim etti. Seçimin herkes için hayırlı olmasını dileyen Önadım, "Listemizi verdik. Değişiklikler olabilir. Herkes için hayırlısı olsun" dedi. Önadım'ın listesi ise şöyle:

"Ahmet Aydın, Engin Altun, Mehmet Ok, Hüseyin Ocağışen, Cemal Ekentok, Murat Ürer, Soner Ekebalkan, Yılmaz Gündoğan, Mustafa Ata, Savaş Doğan, Mehmet Ceylan, Salih Garip, Mustafa Vatansever, Selçuk Güler."

MESUT MESTAN: TAKDİR KONGRE ÜYELERİNİN

Bursaspor Kulübü başkan adayı Mesut Mestan listesini teslim ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Mestan, "Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah hakeden kazanır. Kim iyi hizmet edecekse bayrağı onun göğüslemesinden yanayım. Çalıştık, hazırlandık. Diğer arkadaşlarımız da değerli. Takdir kongre üyelerinin olacak. Listeyi değiştirebilirim. Bu geçici bir listemiz" şeklinde konuştu. Mestan'ın listesi şöyle:

"Serkan Subaşı, Ahmet Avşar, Ufuk Toktaş, Selahattin Çayıriçi, Gökhan Şengün, Fatih Bayrak, Sinan Altınmakas, Nihat Sevim, Kadir Tarlığ, Attila Kurtuluş, Cemal Onay, Arif Bayrak, Hüseyin Uysal, Üzeyir Kurtuluş."

RECEP BÖLÜKBAŞI LİSTESİ VERİLDİ

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı ve başkan adayı Recep Bölükbaşı'nın Kulüpler Birliği toplantısında olması nedeniyle listesini oğlu Kadir Bölükbaşı verdi. Recep Bölükbaşı'nın listesinde şu isimler bulunuyor:

"Özdem Demir, Şenol Nazif Köse, Ayhan Nalbant, Zeki Özdemir, Apti Öztürk, Erdinç Ebibi, Kenan Polat, Bayram Üçkardeş, Musa Loyan, Uğur Çelikyay, Erdinç Şentürk, Gözde Meraklı, Tayfun Taşkesen, Hayrettin Gülgüler."

LİSTEYİ YAZICI'NIN AVUKATI VERDİ

Bursaspor başkan adayı Hayri Yazıcı'nın listesini Divan Başkanlık kuruluna avukatı Ahmet Metin İkici teslim etti. Yazıcı'nın listesindeki isimler ise şöyle:

"İlhan Parseker, Sami Bilge, Metin Ceylan, Gökçin Aras, Haluk Sami Topbaş, Kemal Güler, İrfan Koç, Ali Fuat Balı, Hasan Gülayan, Mete Öz, Serhat Yenice, Kemal Kirevetözen, İbrahim İtem, Erol Yadigar." - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Bölükbaşı Erkan Körüstan Mesut Mestan Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title