Haberler

Bursaspor'da Altyapı Adnan Örnek'e Teslim

Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu'na getirdği Adnan Örnek için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde imza töreni gerçekleştirdi.

Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu'na getirdği Adnan Örnek için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde imza töreni gerçekleştirdi. İmza töreninde Başkan Ali Ay, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan ve Adnan Örnek hazır bulundu.

BAŞKAN AY: ADNAN HOCAYA GÜVENİYORUM

Bursaspor Kulübü Başkan Ali Ay, Bursaspor'un altyapısının çok iyi olması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan ve Adnan Örnek'in başarılı olacağına yürekten inandığını belirtti. Ay imza töreninde şunları söyledi:

"Bugün Bursaspor'umuzun altyapısı için önemli günlerden bir tanesi. Başkan ve yönetim kurulumuz olarak altyapıya ne kadar önem verdiğimizi, altyapıdan neler beklediğimizi, Bursaspor için altyapının ne kadar önemli olduğunu defalarca söyledim.

Hepiniz Bursaspor'un durumunu biliyorsunuz. Gelen bütün yönetimler "Altyapıda şöyle yapacağız, böyle yapacağız, Bursaspor'un kurtuluşu altyapıdadır" demişlerdir ama maalesef 1-2 dönem harici altyapıya gerekli destek verilmemiş ve meyveler de toplanamamıştır. Bu konuda ben yöneticimiz Ali Turan Bey'e ve Adnan hocamıza çok güveniyorum. Tesisleşme ile ilgili çalışmalar da yapıyoruz" diyerek şunları söyledi:

SPOR LİSESİ GELİYOR

"Geçen hafta TFF ile toplantımız vardı. Onlarda projelerimizi duyunca çok heyecanlandılar. Biliyorsunuz biz bir lise düşünüyoruz. Ayrıca 500 dönümlük arazi alma meselesi var. Araziyi Hazine'den alabilirsek belki bu işi orada gerçekleştireceğiz ama olmazsa Vakıfköy'de 200 dönümlük yer alabilmek için çaba harcıyoruz. Onu da yaparsak Türk futbolu çok güzel bir tesis kazanacak."

Başkan Ali Ay, Adnan Örnek'in A Milli takımda izleme komitesinde çalıştığı için elinde çok geniş portföy olduğunu ve transfer döneminde kendisinden de faydalanacaklarını sözlerine ekledi.

Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan, Adnan Hoca ile birlikte hedeflerinin 7-8 tane altyapı sporcusunu A takıma çıkartabilmek olduğunu vurguladı.

Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu'na getirilen Adnan Örnek ise kendisine güvenen herkesi mahcup etmemek için çok çalışacağını belirtti.Örnek, "Ben de başta sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize ve özellikle altyapı sorumlusu Ali Bey'e çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ben güvenlerini boşa çıkartmayacağım. Bursaspor'u kamuoyuna mahcup etmeyeceğim" dedi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title